РЕГИСТРАЦИЯТА ЗА МЛАДЕЖКИ ФОРУМ VOICE IT: МНЕНИЕ ОТ ЗНАЧЕНИЕ ЗАПОЧНА

 20 ноември  935

РЕГИСТРАЦИЯТА ЗА МЛАДЕЖКИ ФОРУМ VOICE IT: МНЕНИЕ ОТ ЗНАЧЕНИЕ ЗАПОЧНА

На 20 ноември 2016 г. се навършват 27 години от подписването на Конвенцията на ООН за правата на детето. По този повод Национална мрежа за децата  заедно с младежка мрежа Мегафон организират младежкия форум VOICE IT: Мнение от значение, на който са поканени младежи от цяла България.

Ние от Национална мрежа за децата вярваме, че младите хора имат право на мнение и участие по темите, които засягат техния живот. Насърчаването на детето да прави избор го учи на независимост, а упражняването на мнение е процес, в който то се учи да формира и да изказва мисли. Ако участва във вземането на решения по въпроси за своя живот, то ще знае как да прави това много по-добре, когато порасне. Включително и ще осъзнава, че решенията са последвани от ангажимент и отговорност за изпълнението им.

Включете се във форума VOICE IT: Мнение от значение, където ще имате възможност да научите повече за правата на децата, като участвате в панелни дискусии, работилници, както и в нашата специална Мисия Voice it. За ритмичното настроение ще се погрижат музикантите от Института за съвременно изкуство и терапия Либера.
Събитието се организира в партньорство с УНИЦЕФ.

Регистрирай се сега ТУК

КОГА: 20.11.2016 (Неделя). Отваряне на вратите от 9:30. Официално откриване от 10:00.
КЪДЕ: Национален дворец на културата, зала 7, ет.5

Ако силно се вълнуваш от правата на децата и искаш да прекараш един ден сред активни и инициативни младежи, не се колебай да ни посетиш и да се включиш в младежкия форум.

ВХОД СВОБОДЕН.

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Back To Top