ДОБРОВОЛЦИ ОРГАНИЗИРАТ ДЕТСКИ СПОРТЕН ПРАЗНИК „ДВИЖИ СЕ, ЗАБАВЛЯВАЙ СЕ!“ ПО ПОВОД ДЕНЯ НА ДОБРОВОЛЕЦА

 29 ноември  1387

ДОБРОВОЛЦИ ОРГАНИЗИРАТ ДЕТСКИ СПОРТЕН ПРАЗНИК „ДВИЖИ СЕ, ЗАБАВЛЯВАЙ СЕ!“ ПО ПОВОД ДЕНЯ НА ДОБРОВОЛЕЦА

Асоциация за развитие на българския спорт отправя покана за участие в детски спортен празник „Движи се, забавлявай се!”, който ще се проведе на 04.12. 2016 г. от 12:00 ч. до 16:00 ч. в Национална спортна академия „Васил Левски” – закрита лекоатлетическа зала.

На тази дата през 1975 г. в София е открит голям комплекс студентски общежития, известен като Студентския град. Отново, на тази дата през 1901 г. е роден Уолт Дисни, един от хората, които вдъхновяват всички мечтаят и да не спират никога да запалват околните с магията на позитивното. А какво е спортът, ако не позитивна емоция!
Неслучайно спортният празник предхожда 5 декември - Международен ден на доброволеца, а той е организиран само от доброволци.
Организаторите очакват всички деца на възраст 5 – 12 години, които имат желание да се включат в този забавен ден, от 12:00 ч. в лекоатлетическа писта на Национална спортна академия „Васил Левски”. Те са приготвили забавни занимания по програмата „Детска атлетика” и Детската програма по голф.
Заявки за участие се приемат
до 29.11.2016 г. на  info@bulsport.bg. Трябва да се посочат трите имена, датата на раждане, телефон за контакт и желан спорт – лека атлетика или голф.
Събитието е напълно безплатно. Всички деца трябва да бъдат с удобно, спортно облекло. Организаторите са предвидили грамоти за участие за всички тях.

Събитието се провежда за втора година, съвместно с Катедра „Лека атлетика“ и Студентски съвет към НСА „Васил Левски“.

За повече информация ТУК 

 

Събития

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ОТ КОЯ ГОДИНА ЧЕСТВАМЕ 21 ФЕВРУАРИ КАТО МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА МАЙЧИНИЯ ЕЗИК, ОБЯВЕН ЗА ТАКЪВ ОТ ГЕНЕРАЛНАТА КОНФЕРЕНЦИЯ НА ЮНЕСКО?

Видео

Вижте още
Back To Top