НАЙ-ИЗЯВЕНИТЕ МЛАДИ ЛИЧНОСТИ НА БЪЛГАРИЯ ЗА 2016

 26 октомври  5925

НАЙ-ИЗЯВЕНИТЕ МЛАДИ ЛИЧНОСТИ НА БЪЛГАРИЯ ЗА 2016

На тържествена церемония в София  Junior Chamber International – България   връчи за втора поредна година наградите на десетте най-изявени млади личности на страната.

Проектът е част от световноизвестния формат The Outstanding Young Persons – TOYP („Най-изявените млади личности”). Той цели всяка година да бъдат отличавани  млади хора, които изпъкват с качествата си в избраните от тях области на развитие, и които могат да послужат за пример на младите хора по света.

Десетте най-изявени млади личности на България за 2016 бяха избрани от престижно 22-членно жури, а отличените по категории може да видите ТУК  и ТУК 

Всички отличени вече са номинирани и за международния формат TOYP, където ще бъдат оценявани наред с доказали се млади хора от цял свят. През 2015 г. сред десетте най-изявени млади личности на света се нареди и една от носителките на приза от България София Калинова.

Новини

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА 17 МАЙ Е ОБЯВЕН ЗА ДЕН НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ И ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА РАБОТЕЩИТЕ В СФЕРАТА НА СПОРТА - ПРИЗНАНИЕ ЗА ОГРОМНИТЕ УСИЛИЯ НА СТОТИЦИ БЪЛГАРСКИ СПОРТИСТИ, ТРЕНЬОРИ И ДЕЯТЕЛИ В ОБЛАСТТА НА СПОРТА, ПРОСЛАВЯЛИ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ?

Видео

Вижте още
Back To Top