РЕГИОНАЛЕН ЦЕНТЪР СОФИЯ – ГРАД НАБИРА МЛАДЕЖИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНИ ЗАТРУДНЕНИЯ ЗА НОВА ПРОГРАМА ПО ТРУДОТЕРАПИЯ И ПОЛЕЗНИ УМЕНИЯ

 25 октомври  1177

РЕГИОНАЛЕН ЦЕНТЪР СОФИЯ – ГРАД НАБИРА МЛАДЕЖИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНИ ЗАТРУДНЕНИЯ ЗА НОВА ПРОГРАМА ПО ТРУДОТЕРАПИЯ И ПОЛЕЗНИ УМЕНИЯ

Регионален център – София-град, с подкрепата на Национална асоциация на ресурсните учители (НАРУ), започва набиране на младежи за нова Програма по трудотерапия.

Младежите ще работят в ателието за производство на свещи, което наскоро отвори врати в центъра. Оборудването и обзавеждането на работилницата се осъществиха благодарение на дарителска акция, организиране от Регионалния център и Българското училище за политика. Работилницата на РЦ получи над 5 хиляди лева от общо събраните 20 хиляди, които бяха разпределени за различни благотворителни акции в страната.

В програмата ще се включат младежи с интелектуални затруднения, които ще бъдат въвлечени в производството на восъчни и декоративни свещи. Те ще бъдат обучени да работят с различни материали и оборудване, както и да оформят и пакетират готовите изделия. Работата в ателието ще подобри организационните способности и производителността на младежите. Важен аспект на програмата е подготовката за реална работа среда и повишаването на възможностите за професионална реализация на трудовия пазар. На по-късен етап процесът ще бъде надграден с обучение по маркетинг за младежите и продажба на произведените свещи.

Началото на програмата е 01.11.2016 г.

Възрастова граница на младежите – 12-18 години.

За повече информация ТУК 

Подаването на заявки става до 25.10.2016 г. на email: office@narubg.org или на тел. 0877  18 3632.

За контакти: office@narubg.org

Събития

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ОТ КОЯ ГОДИНА ЧЕСТВАМЕ 21 ФЕВРУАРИ КАТО МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА МАЙЧИНИЯ ЕЗИК, ОБЯВЕН ЗА ТАКЪВ ОТ ГЕНЕРАЛНАТА КОНФЕРЕНЦИЯ НА ЮНЕСКО?

Видео

Вижте още
Back To Top