КОНКУРС  „ПОСЛАНИЦИ НА ДОБРОТО“ БЪДИ ПРОМЯНАТА, КОЯТО ИСКАШ ДА ВИДИШ В СВЕТА! РЕАЛИЗИРАЙ ТВОЯТА ИДЕЯ СЕГА!

 06 октомври  1070

КОНКУРС „ПОСЛАНИЦИ НА ДОБРОТО“ БЪДИ ПРОМЯНАТА, КОЯТО ИСКАШ ДА ВИДИШ В СВЕТА! РЕАЛИЗИРАЙ ТВОЯТА ИДЕЯ СЕГА!

          Фондация „Карин дом“ – Варна стартира конкурс за ученически и младежки доброволчески идеи „Посланици на доброто“ Бъди промяната, която искаш да видиш в света! Реализирай твоята идея сега!  Основна цел на инициативата е да стимулира доброволчеството и филантропията сред ученици и младежи, тяхната активност и ангажираност към социални каузи, както и да повиши  толерантността и социалната отговорност на гражданското общество.

         Идеите, с които ще кандидатстват участниците, трябва да са насочени към децата със специални нужди. Те могат да бъдат, например, творчески, спортни, музикални или други инициативи, благотворителни кампании или друг вид дейности.

         В конкурса могат да участват ученици и младежи от държавни и частни училища, висши учебни заведения, спортни, музикални и други школи, спортни клубове, младежки НПО и др. Идеите ще се реализират групово, няма ограничение на брой участници в групите. Одобрени ще бъдат 12 проекта, като размерът на сумата която ще бъде разпределена между тях е 6000 лв. За повече информация ТУК.

        Дейността се реализира в рамките на проект “Посланици на доброто“ на Фондация „Карин дом“, финансиран от Фондация „Америка за България“. Вижте повече за проекта тук.

Новини

Back To Top