СТАРТИРА НОВОТО ИЗДАНИЕ НА СТИПЕНДИАНТСКАТА ПРОГРАМА „STUDY IT FIRST”

 17 октомври  1211

СТАРТИРА НОВОТО ИЗДАНИЕ НА СТИПЕНДИАНТСКАТА ПРОГРАМА „STUDY IT FIRST”

Стартира новото издание на стипендиантската програма „Study iT First” на SAP Labs България, реализирана в партньорство с Фондация „Работилница за граждански инициативи“ (ФРГИ). Програмата пилотира миналата година с 13 стипендианти, а във второто издание ще бъдат подкрепени още 10 първокурсници.

Могат да кандидатстват студенти от първи курс, изучаващи ИТ специалност в български университет.

Освен безвъзмездна стипендия за период от една академична година, одобрените кандидати ще могат да придобият умения и работни практики със съдействието на личен ментор, специалист в сферата на софтуерната разработка. Програмата предлага и допълнителна възможност за стаж в SAP Labs България, а стипендията е с опция за удължаване до две академични години при отлични постижения.

Целта на SAP Scholarship Program „Study iT First” е да подкрепи мотивирани млади хора на ранен етап от тяхното обучение в бакалавърска степен, както и да улесни успешното им професионално развитие и реализация чрез консултиране и възможност за стаж по специалността. „Study iT First”, е част от новата образователна инициатива, която компанията реализира с ФРГИ от 2015 г. През 2015 г. в рамките на програмата бяха подкрепени 13 първокурсници.

Крайният срок за подаване на документите е 17 октомври 2016 г.

За повече информация ТУК 

 

Събития

Back To Top