БЕЗПЛАТЕН РАБОТЕН ДЕН В КЪЩАТА НА ГРАЖДАНСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ ОТ 12 СЕПТЕМВРИ

 31 август  868

БЕЗПЛАТЕН РАБОТЕН ДЕН В КЪЩАТА НА ГРАЖДАНСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ ОТ 12 СЕПТЕМВРИ

Къщата отваря врати за всички представители от неправителствения сектор, които все още търсят своето работно място.

От септември стартираме инициативата „ЕДИН ДЕН С НАС“, в която те могат да се потопят в приятната работна атмосфера на коуъркинг пространството в Къщата на гражданските организации за един ден. Той е безплатен за тях и чрез него ще могат да творят в приятното и напълно професионално оборудваното пространство на Къщата.

Инициативата, стартираща на 12 септември, е за всеки, който развива НПО инициатива и вече не желае да работи от вкъщи или шумното кафене. Осигуреният еднодневен достъп до Къщата, е обезпечен с всичко, което е необходимо на работното място – интернет, възможност за принтиране и сканиране, богата библиотека и много съмишленици, споделящи своите ценности в споделеното пространство на Къщата.

Къщата ще отвори широко вратите на 12 септември. Всеки месец ще бъде предоставяна тази възможност, в рамките на работния ден – от 09.00 до 18.00 часа. Всяка организация ще има право на едно посещение. Информация за датата през октомври, ще намерите скоро на нашия сайт.

Местата са ограничени, затова побързайте и изпратете още сега имейл, с който да заявите желание да бъдете част от общността ни за ден, на info@ngohouse.bg.

За повече информация ТУК 

Новини

Back To Top