КЛУБЪТ НА МОТОРИСТИТЕ ОТ AIG БЪЛГАРИЯ И ФОНДАЦИЯ ЛАЛЕ ОРГАНИЗИРАТ КАМПАНИЯ В ПОДКРЕПА НА МЕСТНИ ДОБРОВОЛЧЕСКИ ИНИЦИАТИВИ

 23 август  714

КЛУБЪТ НА МОТОРИСТИТЕ ОТ AIG БЪЛГАРИЯ И ФОНДАЦИЯ ЛАЛЕ ОРГАНИЗИРАТ КАМПАНИЯ В ПОДКРЕПА НА МЕСТНИ ДОБРОВОЛЧЕСКИ ИНИЦИАТИВИ

Целта е насърчаване и въвличане на млади хора от малки населени места в отговорно шофиране, сигурност на пътя, зачитане и грижа към другите хора и реализиране на доброволческа инициатива за децата и възрастните хора в населеното място.

Инициативата е насочена към млади хора (15+ години), които се вълнуват от мотори, високи скорости, силни изживявания, но още не са развили разбиране за сигурност, отговорност, уважение към другите на пътя и в живота. Чрез участие в инициатива, замислена и реализирана от тях самите, те ще имат възможност да бъдат полезни за другите, като демонстрират знания, отношение и възможности.

Инициативата ще се реализира в малки населени места, където няма (или са ограничени) възможностите за социален или културен живот, младите ходят на дискотека в съседни населени места и може би карат като излагат на риск себе си, приятелите си и хората в населеното място.

Групи от Клуба на мотористите от AIG България ще посетят няколко населени места, за да се срещнат с местна младежка група и ще направят кратко представяне на теми като отговорно каране, скорост и отговорност, защо и как мотористите се грижат за другите. При възможност ще се включат или ще открият доброволческа инициатива в населеното място.

Приемане на предложения от местни организации до 31 август 2016 г. на info@tulipfoundation.net.

Инициативите, които ще бъдат финансирани, ще бъдат избрани до средата на месец септември.

За повече информация ТУК 

Новини

Back To Top