ВТОРА НАЦИОНАЛНА ЛИДЕРСКА СРЕЩА НА НАГРАДАТА

 23 август  808

ВТОРА НАЦИОНАЛНА ЛИДЕРСКА СРЕЩА НА НАГРАДАТА

На 27 и 28 август 2016 г. в националния учебен център на БЧК в с. Лозен ще се проведе Втората национална лидерска среща на Международната награда на херцога на Единбург – България. В събитието ще се включат лидери, младежки наставници към Наградата от цялата страна, които работят с младежи на възраст между 14 и 24 години.

Специални гости на събитието ще бъдат Мелиса Стоукс, регионален мениджър на Наградата за Европа, Средиземноморието и Арабските страни, Теодор Василев, основател на Наградата в България и председател на Почетния Тръст на Фондацията.

Целта на срещата е да вдъхнови, мотивира и създаде среда за споделяне на добри практики и успешни истории сред учители, младежки работници и хора, ангажирани в личностното развитие на младите в България.

Втората национална лидерска среща на Наградата се осъществява с финансовата подкрепа на фондация „ОУК“ в рамките на проекта „Наградата за всички“, целящ включването на младежи, лишени от родителска грижа, давайки им възможност да разработят собствена програма и да станат част от международното семейство на Наградата.

За повече информация ТУК 

 

Новини

Back To Top