БЪДИ ЧАСТ ОТ КОНФЕРЕНЦИЯ „СОЦИАЛНИ ПРАВА ВЪВ ВРЕМЕНА НА КРИЗА“, ОРГАНИЗИРАНА ОТ ЕВРОПЕЙСКИ МЛАДЕЖКИ ФОРУМ

 19 август  1264

БЪДИ ЧАСТ ОТ КОНФЕРЕНЦИЯ „СОЦИАЛНИ ПРАВА ВЪВ ВРЕМЕНА НА КРИЗА“, ОРГАНИЗИРАНА ОТ ЕВРОПЕЙСКИ МЛАДЕЖКИ ФОРУМ

Европейски младежки форум организира конференция на тема „Социални права във времена на криза“, която ще се проведе на 17 и 18 октомври 2016 в гр. София. Събитието се провежда в сътрудничество с фондация „Фридрих Еберт“. 

По време на конференцията ще се обсъди достъпа на младите хора до социалните права в Европа. Те ще бъдат разгледани чрез 4 интерактивни семинара, проведени от експерти по следните теми: Заетост; Социална защита; Интеграция на млади бежанци и Жилищно настаняване. Събитието ще завърши с панел на високо ниво с участието на български и европейски лидери. 

С цел обмяна на опит и идеи, освен участници от България, в конференцията ще вземат участие и представители на организации, членове на Европейски младежки форум от цяла Европа. Национален младежки форум, като пълноправен член на Европейския младежки форум от ноември 2015 г., ще извърши селекцията на българските участници. Изборът на участниците ще бъде извършен на база на добре мотивирана апликационна форма.

Участниците следва да имат опит в работата по включване на младите хора, както и във връзка с въпроси, свързани с трудовите и социални права. Те трябва да присъстват през двата дни на събитието и да участват активно в обсъжданите теми, да споделят опит от техните организации и тяхната работа.

Работният език по време на конференцията ще бъде изцяло на английски език.

Разходите по настаняване и храна се поемат изцяло от организаторите. Пътните разходи до гр. София са за сметка на участниците!

За да вземете участие в конференцията, е необходимо да попълните следната апликационна форма ТУК 

Срок за кандидатстване: 10.09.2016 г.

За повече информация ТУК 

Събития

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ВЪВ ВРЪЗКА С 5 ДЕКЕМВРИ - МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА ДОБРОВОЛЕЦА, КОЙТО СЕ ЧЕСТВА ЗА ПЪРВИ ПЪТ ПРЕЗ 1985 Г. ПО ИНИЦИАТИВА НА ООН, ВИ ПИТАМЕ: ЗАЩО БИХТЕ СТАНАЛИ ДОБРОВОЛЕЦ?

Видео

Вижте още
Back To Top