ФЛАШМОБ ЗА МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА МЛАДЕЖТА СЕ ПРОВЕДЕ В БУРГАС

 15 август  5844

ФЛАШМОБ ЗА МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА МЛАДЕЖТА СЕ ПРОВЕДЕ В БУРГАС

Международният ден на младежта изпълни площада пред община Бургас с десетки граждани и гости на града. Лошото време не спря младежите да осъществят събитието. Поводът беше празника на младите – 12 август, с организатор на събитието Национално сдружение „МЛАДЕЖКИ ГЛАС“. Под мотото Следвай ритъма 2016 - Let's dance Burgas, младежите организираха за четвърта поредна година танцов спектакъл.

Събитието беше официално открито от заместник - кмета на община Бургас д-р Лорис Мануелян, който поздрави младежите.

„Отбелязахме най-важния ден за бъдещето на всяко едно общество - празника на младите! Щастлив съм, че Организацията ни е най-мащабна в цялата страна и се ползва с толкова огромно доверие. Младите хора заслужават да бъдат основен двигател на съвременна България“ - каза Тодор Йосифов - национален председател на сдружение „Младежки Глас“ България.

Бургас беше обгърнат от песни и танци, в ритъма на латино и зумба елементи. Младежи, деца и родители се включиха във флашмоба, където показаха завидни умения в ритъма на музиката.

Специално за събитието пристигнаха инструктори от Германия, Украйна и Италия.

Мероприятието бе реализирано със съдействието на Общината.

 

Новини

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ВЪВ ВРЪЗКА С 5 ДЕКЕМВРИ - МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА ДОБРОВОЛЕЦА, КОЙТО СЕ ЧЕСТВА ЗА ПЪРВИ ПЪТ ПРЕЗ 1985 Г. ПО ИНИЦИАТИВА НА ООН, ВИ ПИТАМЕ: ЗАЩО БИХТЕ СТАНАЛИ ДОБРОВОЛЕЦ?

Видео

Вижте още
Back To Top