„ПОТЪРСИ СЕБЕ СИ“ … В ПЛОВДИВ НА МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА МЛАДЕЖТА

 11 август  746

„ПОТЪРСИ СЕБЕ СИ“ … В ПЛОВДИВ НА МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА МЛАДЕЖТА

За десета поредна година в Пловдив ще бъде отбелязан 12 август – Международния ден на младежта!

Община Пловдив, Национален алианс за работа с доброволци /НАРД/ и Евродеск Пловдив, реализират инициатива с участието на представители на организации и институции, работещи с млади хора на територията на Пловдив и областта.

Тази година мотото на хепанинга е „ПОТЪРСИ СЕБЕ СИ!”

Празникът ще се проведе на 12 август /петък/ от 19.00 до 22.00 ч. в Градската градина, Пловдив – Виенски павилион.

Стартът ще бъде даден в 19.00 ч. с отборни игри, в които участие ще вземат: Български младежки червен кръст, JSI България, Младежки център Пловдив, Арменска физкултурно-скаутска организация „Хоменътмен“, Фолклорен танцов ансамбъл Иглика, Театрална работилница за мечти при НЧ Родолюбие, Асеновград, ученици от Професионална гимназия по електроника и електротехника, Национална търговска гимназия и Езикова гимназия „Иван Вазов“. Всеки отбор ще включва 4 участници и ще премине през различни забавни, логически и спортни предизвикателства. За всяка успешно преминала задача, отборът трупа точки. На края на празника ще бъдат обявени и наградени отборите, събрали най-много точки. Всеки отбор ще бъде придружаван в изпитаниeто от капитан, доброволец на НАРД.

От 20.30 часа младежите ще се забавляват с концерт, организиран от Община Пловдив с участието на очарователните Весела Бонева и Стефани Илиева.

Празникът ще завърши с „Караоке под звездите“ с водещ Стефан Лозанов, където за най-смелите и талантливи има награди

Официален медиен партньор на събитието е МЕДИЯ КАФЕ.

Новини

Back To Top