„ОТВОРЕНО“ ПРОСТРАНСТВО ЗА МЛАДИТЕ ХОРА В СЛИВЕН

 11 август  5982

„ОТВОРЕНО“ ПРОСТРАНСТВО ЗА МЛАДИТЕ ХОРА В СЛИВЕН

Община Сливен и Младежкият дом организират „Отворено“пространство за младите хора от града под мотото „Изразете мнението си”.

Проявата ще се състои на 12 август 2016 г. от 17.30 часа в градската градина и е по случай Международния ден на младежта. Събитието се организира съвместно с Евродеск информационна мрежа, Областен информационен център, Европа Директно, сдружение „Жажда за живот”, БЧК - Сливен и Младежка банка при ОДФ.

Програмата включва футболен мач, младежки фото конкурс „Аз и Европа заедно“, информационна кампания за Евродеск и 20 години EVS; „Отворено” младежко пространство с работилнички - рисуване върху коприна / Батик, „Оригами”, стрелба с лък, демонстрация на „Канго”, слаклайн, игри с фризби , с топки, демонстрации и игри с доброволци от БЧК - Сливен, бодиарт; уъркшоп по народни танци със Стефани от „Сливенци“; йога за всички от Гауранда йога институт; младежка сцена - Група „Online” изява на младежки таланти- рапъри, танцьори, певци; игри с деца заедно с EVS доброволци от Турция; интерактивна игра „Вечното сливенско дърво“; зумба парти с Танцово студио Борис Панайотов.

Организаторите са предвидили забавни водещи, викторина с много награди, летни забавления с малки и големи младежи.

Новини

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПО ПОВОД 4 ЮНИ - МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН ЗА ЗАЩИТА НА ДЕЦАТА, ЖЕРТВИ НА АГРЕСИЯ, ВИ ПИТАМЕ: КОИ СА ОСНОВНИТЕ ФАКТОРИ ЗА ПРОЯВИ НА НАСИЛИЕ СРЕД МЛАДИТЕ ХОРА?

Видео

Вижте още
Back To Top