БЪЛГАРИЯ ОТБЕЛЯЗВА МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА МЛАДЕЖТА

 10 август  949

БЪЛГАРИЯ ОТБЕЛЯЗВА МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА МЛАДЕЖТА

Министерството на младежта и спорта има удоволствието да Ви покани да се включите в Международния ден на младежта – 12 август!

По повод празника в 17 часа на 12 август ММС организира младежко изложение и концерт в най-младия столичен парк „Възраждане“! Събитието се провежда със съдействието на Български спортен тотализатор, Община „Възраждане“ и „Софийски имоти“ ЕАД. Основни партньори са Център за развитие на човешки ресурси и „Евродеск“.

Чрез младежкото изложение, младите хора ще имат уникалната възможност да се информират за различни възможности за участие в младежки програми, инициативи, обучения, стажове. Ще могат да се включат в различни работни ателиета, да видят как се управлява дрон, какво е „Структурен диалог“, интерактивни игри, форум театър и още куп други забавни дейности! Младежкото изложение ще бъде представено от над 15 организации, които доброволно се включват в отбелязването на празника.

За доброто настроение на всички ще се погрижат едни от най-яките БГ поп изпълнители - Део, Лео и Играта, както и „СкандаУ“! Както те пеят„не може никой да ни спре, да си изкараме добре!“.

Заповядайте този петък от 17 ч. в парк „Възраждане“!

Част от организациите са: Национален център за обществено здраве и анализи, Международен център за обучения и изследвания (PETRI-Sofia), Фондация “Деца на България”, Български младежки червен кръст, Национален младежки форум, Сдружение „Каритас“, Сдружение „Си-Ви-Ес България“, Сдружение „Алтернативи интернешънъл“, Сдружение „Асоциация за развитие на българския спорт“, Сдружение "Асоциация за подпомагане на академичната общност", Европейски институт-информационен център „Европа директно“,  Б.И.Т.И.Е, ЕЦМА, НПСС и др.

 

Събития

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ОТ КОЯ ГОДИНА ЧЕСТВАМЕ 21 ФЕВРУАРИ КАТО МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА МАЙЧИНИЯ ЕЗИК, ОБЯВЕН ЗА ТАКЪВ ОТ ГЕНЕРАЛНАТА КОНФЕРЕНЦИЯ НА ЮНЕСКО?

Видео

Вижте още
Back To Top