SAMSUNG ELECTRONICS БЪЛГАРИЯ И JA БЪЛГАРИЯ ВИ КАНЯТ НА ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ GROWING TALENTS ЗА МЛАДИ ПРЕДПРИЕМАЧИ

 06 юли  6407

SAMSUNG ELECTRONICS БЪЛГАРИЯ И JA БЪЛГАРИЯ ВИ КАНЯТ НА ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ GROWING TALENTS ЗА МЛАДИ ПРЕДПРИЕМАЧИ

 

JA България и Samsung търсят млади предприемачи с хъс да развият познанията и уменията си за устойчив бизнес.

Вие сте на възраст между 16 и 18 години и имате талант? Искате да го развиете, защото усещате неговия бизнес потенциал? Вълнувате се от нови технологии,  съдбата на планетата и вярвате, че бизнесът трябва да стане зелен и устойчив?

Ела на нашето лятно училище за таланти „Growing Talents“ и се включи в курса ни по зелено предприемачество от 18 до 23 юли 2016 г. в София!

Курсът ще ви помогне да изградите екологичен и предприемачески начин на мислене в  онлайн учебна среда. Ще придобиете по-голяма увереност в собствените си сили, ще подобрите своите дигитални компетентности и умения за общуване, вземане на решения, работа в екип, презентиране. Вие ще имате достъп до най-модерния технологичен парк на Балканите – София Тех Парк, където ще използвате най-новите технологии в образованието, ще работите с професионални лектори и ментори от бизнеса. Обучението ще се провежда чрез онлайн платформата Smartclassroom.bg и последните технологичните решения на Samsung в смарт класната стая.

В края на курса ще представите своите проекти или прототипи и ще получите сертификат за преминато обучение в смарт класната стая, а най-добрите от вас ще бъдат отличени със специални награди.

Крайният срок за записване е 10.07.2016 г.

Кандидатствай  ТУК 

 За повече информация ТУК 

Новини

Back To Top