БЕЗПЛАТЕН СЕМИНАР ЗА МЛАДИ РОДИТЕЛИ ОРГАНИЗИРАХА В БУРГАС

 04 юли  1000

БЕЗПЛАТЕН СЕМИНАР ЗА МЛАДИ РОДИТЕЛИ ОРГАНИЗИРАХА В БУРГАС

За втори пореден път в Бургас Национално сдружение „Младежки Глас”, клон Варна, проведе семинар на тема „Да възпиташ син, да възпиташ дъщеря“. Членовете на структурата във Варна пристигнаха специално за събитието в града. Млади семейства от Бургас научиха за основните методи на възпитание на деца, които преминават през три възрастови групи. Лектор на семинара беше Диляна Колева – психолог, психотерапевт и председател на клуб „Психология”, клон Варна.

Специалистът съветва младите родители, че първите седем години от възпитанието на дете са изключително важни за поставянето основата в бъдещите взаимоотношения.

„Различни фактори определят агресията в децата. Има огромна разлика от женското и мъжкото начало. За да възпиташ дъщеря, са нужни различни подходи и техника, от това да възпитаваш син. Момчетата имат нужда да бъдат лидери сред семейната среда, докато малките момиченца имат нужда да бъдат насърчавани от майките си” -  споделя психологът Диляна Колева.

„Възпитанието на децата е изключително важно за младите родители. Нашата мотивация е да предоставим на младежите в България знания и умения в различни посоки на живота“ - каза Тодор Йосифов, национален лидер на сдружението.

Повече информация за бъдещи събития ТУК 

 

Събития

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ОТ КОЯ ГОДИНА ЧЕСТВАМЕ 21 ФЕВРУАРИ КАТО МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА МАЙЧИНИЯ ЕЗИК, ОБЯВЕН ЗА ТАКЪВ ОТ ГЕНЕРАЛНАТА КОНФЕРЕНЦИЯ НА ЮНЕСКО?

Видео

Вижте още
Back To Top