БЕЗПЛАТЕН СЕМИНАР ЗА МЛАДИ РОДИТЕЛИ ОРГАНИЗИРАХА В БУРГАС

 04 юли  1040

БЕЗПЛАТЕН СЕМИНАР ЗА МЛАДИ РОДИТЕЛИ ОРГАНИЗИРАХА В БУРГАС

За втори пореден път в Бургас Национално сдружение „Младежки Глас”, клон Варна, проведе семинар на тема „Да възпиташ син, да възпиташ дъщеря“. Членовете на структурата във Варна пристигнаха специално за събитието в града. Млади семейства от Бургас научиха за основните методи на възпитание на деца, които преминават през три възрастови групи. Лектор на семинара беше Диляна Колева – психолог, психотерапевт и председател на клуб „Психология”, клон Варна.

Специалистът съветва младите родители, че първите седем години от възпитанието на дете са изключително важни за поставянето основата в бъдещите взаимоотношения.

„Различни фактори определят агресията в децата. Има огромна разлика от женското и мъжкото начало. За да възпиташ дъщеря, са нужни различни подходи и техника, от това да възпитаваш син. Момчетата имат нужда да бъдат лидери сред семейната среда, докато малките момиченца имат нужда да бъдат насърчавани от майките си” -  споделя психологът Диляна Колева.

„Възпитанието на децата е изключително важно за младите родители. Нашата мотивация е да предоставим на младежите в България знания и умения в различни посоки на живота“ - каза Тодор Йосифов, национален лидер на сдружението.

Повече информация за бъдещи събития ТУК 

 

Събития

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА 17 МАЙ Е ОБЯВЕН ЗА ДЕН НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ И ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА РАБОТЕЩИТЕ В СФЕРАТА НА СПОРТА - ПРИЗНАНИЕ ЗА ОГРОМНИТЕ УСИЛИЯ НА СТОТИЦИ БЪЛГАРСКИ СПОРТИСТИ, ТРЕНЬОРИ И ДЕЯТЕЛИ В ОБЛАСТТА НА СПОРТА, ПРОСЛАВЯЛИ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ?

Видео

Вижте още
Back To Top