ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В ГРАДСКИ КУЕСТ „ОБИЧАМ СОФИЯ И СПОРТА“

 22 юни  710

ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В ГРАДСКИ КУЕСТ „ОБИЧАМ СОФИЯ И СПОРТА“

На 25.06.2016 г. от 13.30 ч. в градинката на ул. „Шандьор Петьофи“ сдружение „Професионален форум за образованието” ще проведе второто издание на градски куест. Тази година играта е под мотото „Обичам София и спорта” в чест на това, че София ще бъде Европейска столица на спорта през 2018 г.

Градският куест е игра-приключение, в процеса на която участниците по забавен начин на живо опознават града и неговите забележителности, неговата история и география, хората и атмосферата. Тази година са приготвени загадки и мисии, които ще разкрият смисъла на латинската сентенция: „Здрав дух в здраво тяло“ и ще отведат участниците на много интересни места в София.

За участие е необходимо да бъде сформиран отбор от 4 човека, навършили 16 г., включване във фейсбук групата Quest club „Обичам София” и попълване на регистрационната форма за участие ТУК

За въпроси и контакти на obrazovatelen.forum@gmail.com, GSM 0889 998 945 – Мартин Митов, 0888 188 997 – Преслава Тодорова.

За повече информация ТУК 

Новини

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА СЪВЕТЪТ НА ЕВРОПА С ПОДКРЕПАТА НА ЕС ОБЯВЯВА 26 СЕПТЕМВРИ ЗА ЕВРОПЕЙСКИ ДЕН НА ЕЗИЦИТЕ С ЦЕЛ НАСЪРЧАВАНЕ НА ИЗУЧАВАНЕТО НА ЧУЖДИ ЕЗИЦИ В ЕВРОПА?

Видео

Вижте още
Back To Top