КОНКУРС „УЧИЛИЩА НА БЪДЕЩЕТО“ ЗА СТУДЕНТИ И МЛАДИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

 30 юни  992

КОНКУРС „УЧИЛИЩА НА БЪДЕЩЕТО“ ЗА СТУДЕНТИ И МЛАДИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

Инициативата „Академия Градът“ на „Градът Медиа Груп“ и фондация „Америка за България“ организират за първи път конкурс за архитектурен дизайн на образователна среда „Училища на бъдещето“. Конкурсът дава възможност на български студенти и млади професионалисти (архитекти, инженери, дизайнери, художници, социолози, психолози), да развият иновативни идеи и проекти за създаване на няколко типа пространства за учене, като се поставя фокус върху внедряване на образователни технологии, оборудване на лаборатории по химия, физика и биология, нестандартни решения в класните стаи и специални пространства за учениците в начален етап на образование.

Право да участват в конкурса имат български студенти и млади професионалисти - архитекти, инженери, дизайнери, художници, социолози, психолози и др., на възраст до 30 г., възпитаници на български и чуждестранни университети. Приемат се индивидуални и екипни проекти.

Темата на конкурса е иновативни идеи и проекти за следните видове пространства за учене, оформени като единен център за съответните учебни дейности.

В конкурса се работи по задания от 23 български училища. Заданията се предоставят по имейл след регистрация за конкурса ТУК 

Информация за условията и графика на конкурса можете да намерите на сайта на „Академия Градът“ ТУК 

Краен срок: 30.06.2016 г.

 

Събития

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА 17 МАЙ Е ОБЯВЕН ЗА ДЕН НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ И ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА РАБОТЕЩИТЕ В СФЕРАТА НА СПОРТА - ПРИЗНАНИЕ ЗА ОГРОМНИТЕ УСИЛИЯ НА СТОТИЦИ БЪЛГАРСКИ СПОРТИСТИ, ТРЕНЬОРИ И ДЕЯТЕЛИ В ОБЛАСТТА НА СПОРТА, ПРОСЛАВЯЛИ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ?

Видео

Вижте още
Back To Top