КОНКУРС „УЧИЛИЩА НА БЪДЕЩЕТО“ ЗА СТУДЕНТИ И МЛАДИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

 30 юни  935

КОНКУРС „УЧИЛИЩА НА БЪДЕЩЕТО“ ЗА СТУДЕНТИ И МЛАДИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

Инициативата „Академия Градът“ на „Градът Медиа Груп“ и фондация „Америка за България“ организират за първи път конкурс за архитектурен дизайн на образователна среда „Училища на бъдещето“. Конкурсът дава възможност на български студенти и млади професионалисти (архитекти, инженери, дизайнери, художници, социолози, психолози), да развият иновативни идеи и проекти за създаване на няколко типа пространства за учене, като се поставя фокус върху внедряване на образователни технологии, оборудване на лаборатории по химия, физика и биология, нестандартни решения в класните стаи и специални пространства за учениците в начален етап на образование.

Право да участват в конкурса имат български студенти и млади професионалисти - архитекти, инженери, дизайнери, художници, социолози, психолози и др., на възраст до 30 г., възпитаници на български и чуждестранни университети. Приемат се индивидуални и екипни проекти.

Темата на конкурса е иновативни идеи и проекти за следните видове пространства за учене, оформени като единен център за съответните учебни дейности.

В конкурса се работи по задания от 23 български училища. Заданията се предоставят по имейл след регистрация за конкурса ТУК 

Информация за условията и графика на конкурса можете да намерите на сайта на „Академия Градът“ ТУК 

Краен срок: 30.06.2016 г.

 

Събития

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ОТ КОЯ ГОДИНА ЧЕСТВАМЕ 21 ФЕВРУАРИ КАТО МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА МАЙЧИНИЯ ЕЗИК, ОБЯВЕН ЗА ТАКЪВ ОТ ГЕНЕРАЛНАТА КОНФЕРЕНЦИЯ НА ЮНЕСКО?

Видео

Вижте още
Back To Top