СТАРТИРА „МЛАДЕЖКА ДОБРОВОЛЧЕСКА СЛУЖБА“ 2016

 14 юни  1058

СТАРТИРА „МЛАДЕЖКА ДОБРОВОЛЧЕСКА СЛУЖБА“ 2016

Община Варна стартира кампания за набиране на младежи на възраст между 16 и 29 години за полагане на доброволчески труд в местни неправителствени организации и институции в следните сфери: екология, изкуство; култура, опазване на историческото наследство, спорт и туризъм, медийно обслужване, социални дейности и др.

Регистрираните в Младежката доброволческа служба ще бъдат ангажирани за период от един до два месеца през лятото в неправителствена организация, съобразно заявените предварително интереси (от 4 до 6 часа на ден, 5 дни седмично). Доброволците получават средства за дневни разходи и удостоверение от организацията-домакин за продължителността и естеството на доброволческия труд.

Формуляри на доброволци се приемат на адрес: гр. Варна 9002, бул. „Цар Освободител” № 27, база „Младежки дом”, ет.2 стая 14 или на e-mail varnanamladite@gmail.com.

Наредбата за условията и реда за включване в Младежка доброволческа служба  и формулярите за кандидатстване може да изтеглите ТУК 

Крайният срок за подаване на заявления е 14.06.2016 г.

За повече информация ТУК 

Събития

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА СЪВЕТЪТ НА ЕВРОПА С ПОДКРЕПАТА НА ЕС ОБЯВЯВА 26 СЕПТЕМВРИ ЗА ЕВРОПЕЙСКИ ДЕН НА ЕЗИЦИТЕ С ЦЕЛ НАСЪРЧАВАНЕ НА ИЗУЧАВАНЕТО НА ЧУЖДИ ЕЗИЦИ В ЕВРОПА?

Видео

Вижте още
Back To Top