КАНДИДАТСТВАЙ ЗА ЕКИПА ОТ МОТИВИРАНИ И АКТИВНИ ДОБРОВОЛЦИ, СФОРМИРАН ОТ БЪЛГАРСКИТЕ МЛАДЕЖКИ ДЕЛЕГАТИ КЪМ ООН

 26 декември  558

КАНДИДАТСТВАЙ ЗА ЕКИПА ОТ МОТИВИРАНИ И АКТИВНИ ДОБРОВОЛЦИ, СФОРМИРАН ОТ БЪЛГАРСКИТЕ МЛАДЕЖКИ ДЕЛЕГАТИ КЪМ ООН

Всяка година българските младежки делегати към ООН сформират екип от мотивирани и активни доброволци. Те са важна част от Програмата, тъй като подпомагат качественото изпълнение на задачите.

Искаш да работиш за високи цели и да покажеш, че има как? Търсиш занимание, с което да се развиваш и да получиш ценен опит, който не можеш да придобиеш другаде? Желаеш да научиш повече за ООН като организация и как младите хора могат да влияят на решенията вземани на най-високо ниво. Ако имаш познания и опит в PR/комуникации, организиране на събития, графичен дизайн, превод /с английски или френски език/, фондонабиране, управление на съдържание, видео обработка и нестихващ ентусиазъм, то ние търсим теб! Разкажи ни за мотивацията си и ни изпрати твое CV във формата.

Какво трябва да направиш? Отговори на следващите въпроси, които ще ни помогнат да разберем твоята мотивация. Ще разгледаме всички кандидатури и ще се свържем с избраните кандидати по телефон/интернет платформа за кратко допълнително интервю, в което да ни разкажат малко повече за опита си.

Какъв е процесът? Въпросникът е отворен до 23:59ч. на 26 декември 2021 г. Изборът на екип ще бъде обявен на 10 януари 2022 г. След това ще започнем заедно работа по страхотни проекти, които да представят и защитават нуждите и приоритетите на младежите в България и по света!

КАНДИДАТСТВАЙ ТУК https://forms.gle/j2rdwcpqPfuhQAZL8   

Информация от Дружество за ООН в България.

Събития

Back To Top