СОЦИАЛНА СТИПЕНДИЯ „THE FRENCH CONNECTION"

 25 декември  123

СОЦИАЛНА СТИПЕНДИЯ „THE FRENCH CONNECTION"

Уникална възможност за ЕДИН ученик на YFU!

 В партньорство с YFU Франция YFU България дава шанс на един български ученик да изживее една незабравима година на обмен с финансовата подкрепа на двете организации!
The French Connection е специална социална стипендия в размер на 10 000 лева, която ще даде възможност на ученик между 14 и 17 години, идващ от семейство с ограничени финансови възможности, да сбъдне своя мечта, потапяйки се в магията на Франция!
Условия за кандидатстване:
?  попълнен формуляр за кандидатстване;

?  документи, удостоверяващи семейните доходи (подробности във формуляра);

?  академична справка за оценките през последната завършена учебна година;

?  едноминутно видео, в което ни разказваш за любимия си известен французин и защо му се възхищаваш (задължително сподели публично в социалните мрежи Facebook, Instagram и TikTok (избери две от три), тагни @YFUFrance и @YFUBulgaria, като добавиш и хаштаговете #YFUFrenchConnection #MakeTheWorldYourHome #YFUFrance и #YFUBulgaria;

?  владеенето на френски език не е условие за кандидатстване, но YFU препоръчва изучаването на езика да започне преди заминаването.

Комисията на YFU България събира кандидатури до 25 декември 2021 г. включително. Победителят ще бъде обявен след Нова година.
Ако не успееш да спечелиш стипендията “Тhe French Connection”, имаме добра новина за теб! Ще разгледаме автоматично видеото ти като кандидатура за частичната стипендия “Shaping Future GenerationZ”.
Осмели се да мечтаеш и развий езиковите си познания по френски език с YFU! Разбери повече за програмата за обмен във Франция в раздел „Дестинации".

За повече информация от електронната страница на YFU България.

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Back To Top