ПРОГРАМА #DISCOVEREU НА ЕК И КАК СЕ УЧАСТВА

 12 октомври  95

ПРОГРАМА #DISCOVEREU НА ЕК И КАК СЕ УЧАСТВА

DiscoverEU е инициатива на Европейския съюз, основана на предложение от Европейския парламент, която има за цел да предложи на младите хора на възраст 18 години възможност да пътуват и да се възползват от предимствата на свободата на движение в Европейския съюз, да се запознаят с многообразието на Европа и с нейното културно наследство и история, да се срещнат с хора от целия континент и в крайна сметка да научат повече за самите себе си.

Европейският съюз осигурява карти за пътуване, за да можеш да изследваш културното многообразие на континента, да се запознаеш с други европейци и да се насладиш от първа ръка на ползите от свободата на движение!
Ако си на 18 години, имаш право да пътуваш в продължение на минимум 1 ден и максимум 30 дни. Следващият кръг за кандидатстване ще бъде обявен на страницата на DiscoverEU на Европейския младежки портал.

Следващата процедура за кандидатстване е със срок:

  • 12 октомври 2021 г. до 26 октомври 2021 г.

Информация от Център за развитие на човешките ресурси.

Събития

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА СЪВЕТЪТ НА ЕВРОПА С ПОДКРЕПАТА НА ЕС ОБЯВЯВА 26 СЕПТЕМВРИ ЗА ЕВРОПЕЙСКИ ДЕН НА ЕЗИЦИТЕ С ЦЕЛ НАСЪРЧАВАНЕ НА ИЗУЧАВАНЕТО НА ЧУЖДИ ЕЗИЦИ В ЕВРОПА?

Видео

Вижте още
Back To Top