МЛАДЕЖКИ ГЛАС: ДВИЖЕНИЕТО В СПОРТА Е КАТО ДВИЖЕНИЕТО НАПРЕД ПО СТЪЛБИЧКАТА НА ДОБРИТЕ ДЕЛА - ВИНАГИ Е УСПЕШНО

 30 юли  130

МЛАДЕЖКИ ГЛАС: ДВИЖЕНИЕТО В СПОРТА Е КАТО ДВИЖЕНИЕТО НАПРЕД ПО СТЪЛБИЧКАТА НА ДОБРИТЕ ДЕЛА - ВИНАГИ Е УСПЕШНО

Национално Сдружение „Младежки Глас” създаде два информационни видео клипа за мотивация и добрият пример сред младото поколение, насочени към здравословен начин на живот.

Успехът се постига с малки крачки напред. Важно е да бъдем последователни и дисциплинирани, да вярваме. Мотивирани да се развиваме имаме една основна цел - да бъдем здрави, защото това е първата стъпка към следващите ни успехи в живота. Независимо какъв спорт ще изберем, дали ще отделяме минути или часове ежедневно, дали ще изберем професионалния или аматьорски спорт - важно е той да бъде част от нашето мислене и действия. Защото формира характер, създава навици, учи ни да побеждаваме и да играем в екип. Редица успешни личности в обществото са преминали през площадките, стадионите и игрищата. Много хора създават предпоставки за здравословен начин на живот, избирайки да спортуват. Движението в спорта е като движението напред по стълбичката на добрите дела - винаги е успешно. Отделяйки малко от времето си през деня, всеки млад човек може да се грижи за здравето си чрез физическа активност.

А кой спорт ще избереш? Това е изборът на новото поколение - да определиш това, което най-много ти допада и е близко до твоите виждания. Важно е да направиш стъпка напред за здравето и да бъдеш постоянен, отдаден и да си добрият пример за младите хора.

Сдружението благодари на Иван Попов - бивш национален състезател по плуване, медалист от балкански игри и международни турнири, многократен републикански шампион за юноши и младежи за силата и енергията, която продължава да предава на Z-генерацията.  Първи видео клип

Спортът  помага на младите хора да формират своята индивидуалност и уникалност, подчертавайки силните им качества. Той ги учи да се борят с трудностите и да бъдат най-добрата версия на себе си. Всеки може да бъде първи в своята собствена дисциплина, но трябва да направи първата стъпка. Към добрата психика, форма и характер. Те са ти нужни за да бъдат уверени в успехите си. Младите могат - малката стъпка днес е огромен скок утре. Втори видео клип

Информационните видео клипове са по проект "Стъпка напред ЗА здравето”, по Национална програма за изпълнение на младежките дейности по чл.10а от Закона за хазарта за 2021 г., Направление 3, финансиран от Министерство на младежта и спорта. Договор №25-00-29/22.03.2021г., НПИМД-Н3-Т4-001/2021.

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА СЪВЕТЪТ НА ЕВРОПА С ПОДКРЕПАТА НА ЕС ОБЯВЯВА 26 СЕПТЕМВРИ ЗА ЕВРОПЕЙСКИ ДЕН НА ЕЗИЦИТЕ С ЦЕЛ НАСЪРЧАВАНЕ НА ИЗУЧАВАНЕТО НА ЧУЖДИ ЕЗИЦИ В ЕВРОПА?

Видео

Вижте още
Back To Top