ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ СЕМИНАРА „МЛАДЕЖТА В ДВИЖЕНИЕ: АНГАЖИРАНЕ НА МЛАДИТЕ ХОРА В ПЛАНИРАНЕТО И КАМПАНИИТЕ ЗА МОБИЛНОСТ“

 27 юли  34

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ СЕМИНАРА „МЛАДЕЖТА В ДВИЖЕНИЕ: АНГАЖИРАНЕ НА МЛАДИТЕ ХОРА В ПЛАНИРАНЕТО И КАМПАНИИТЕ ЗА МОБИЛНОСТ“

Европейската седмица на мобилността Ви кани да участвате в семинар на 29 юли 2021 г. от 11:00 до 12:30 ч. (CEST), за да научите как младежите и младите възрастни са участвали в планирането на устойчива градска мобилност до момента и как те могат да бъдат по-добре ангажирани в бъдещето.

Кой може да участва
Уъркшопът е отворен за младежи и младежи на възраст 16-24 години и градски персонал.
Участниците ще имат възможност да обменят идеи и знания за техните нужди и възможности за тяхното участие в планирането на устойчива градска мобилност. Освен това присъстващите ще споделят своите виждания и перспективи за това как се планира и организира EUROPEANMOBILITYWEEK в съответните им градове.

Интересувате ли се? За да участвате, трябва да се регистрирате ТУК.
Ако искате да научите повече за семинара, погледнете ТУК.

Семинарът се организира като част от EUROPEANMOBILITYWEEK , водещата кампания за повишаване на осведомеността на Европейската комисия относно устойчивата градска мобилност. Кампанията насърчава поведенческите промени в полза на активната мобилност, обществения транспорт и други чисти, интелигентни транспортни решения.

Информация от Европейски младежки портал.

 

Новини

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА СЪВЕТЪТ НА ЕВРОПА С ПОДКРЕПАТА НА ЕС ОБЯВЯВА 26 СЕПТЕМВРИ ЗА ЕВРОПЕЙСКИ ДЕН НА ЕЗИЦИТЕ С ЦЕЛ НАСЪРЧАВАНЕ НА ИЗУЧАВАНЕТО НА ЧУЖДИ ЕЗИЦИ В ЕВРОПА?

Видео

Вижте още
Back To Top