КОНКУРСЪТ ЗА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ “ХЮБЪРТ ХЪМФРИ” Е ОТКРИТ

 10 юни  74

КОНКУРСЪТ ЗА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ “ХЮБЪРТ ХЪМФРИ” Е ОТКРИТ

Ежегодният конкурс за специализации в САЩ на български професионалисти от държавния и частния сектор – стипендии за кариерно развитие „Хюбърт Хъмфри” е обявен и тече в момента.

До 10 септември 2021 г. професионалисти с висше образование и поне 5-годишен стаж могат да подадат документи за участие в програмата за академичната 2022-23 г. Стипендиантите получават теоретична и практическа професионална подготовка в рамките на 10 месеца в най-добрите американски университети, държавни и частни институции и компании в следните сфери: превенция и лечение на наркомании и медикаментозни зависимости; превенция и контрол на ХИВ/СПИН; здравна политика и управление; превенция и контрол на трафик на хора; право и човешки права; планиране на образованието; управление на човешки ресурси; публична администрация и анализ на обществена политика; комуникации/журналистика; управление на природни ресурси и околна среда; градско и регионално планиране; аграрна икономика; индустриално управление; икономическо развитие; финанси и банково дело. Подробна информация за подаването на документи ще намерите тук.

В помощ на потенциалните кандидати, организираме уебинар на 15 ЮНИ от 18 ч. Любезно каним всички интересуващи се да се регистрират за онлайн срещата и да научат повече за стипендиите ТУК

За повече информация ТУК.

 

Новини

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПО ПОВОД 4 ЮНИ - МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН ЗА ЗАЩИТА НА ДЕЦАТА, ЖЕРТВИ НА АГРЕСИЯ, ВИ ПИТАМЕ: КОИ СА ОСНОВНИТЕ ФАКТОРИ ЗА ПРОЯВИ НА НАСИЛИЕ СРЕД МЛАДИТЕ ХОРА?

Видео

Вижте още
Back To Top