КУПИ БИЛЕТ ЗА БЛАГОТВОРИТЕЛНИЯ КОНЦЕРТ „ИЗКУСТВО СРЕЩУ АГРЕСИЯТА"

 18 май  747

КУПИ БИЛЕТ ЗА БЛАГОТВОРИТЕЛНИЯ КОНЦЕРТ „ИЗКУСТВО СРЕЩУ АГРЕСИЯТА"

Първият благотворителен концерт на Професионален женски народен хор „Космическите гласове от България“ ще премине под мотото „Изкуство срещу агресията“. Концертът е част от дейността на Фонд „Гласове“, създаден при Фондация „Работилница за граждански инициативи“.

Събитието ще се проведе на 25 май 2016 г. от 19:30 в City Mart Art Center, София. Събраните средства от концерта ще подкрепят инициативи за превенция на насилието в училище и интервенция на деца и младежи, проявили агресивно поведение.

Със средствата, набрани от концерта, Фондация „Работилница за граждански инициативи“ и Фонд „Гласове“ целят да достигнат до повече ученици от страната. Затова ще бъдат подкрепени идеи, които насочват стремежа за изява на подрастващите в сферата на изкуството, работят за подобряване на комуникацията между учениците и ги обучават в толерантност, ангажират свободното им време с разнообразни и интересни занимания, прилагат цялостен подход за намаляване на насилието чрез въвличане на родители, учители, педагози и цялата местна общност.

За повече информация ТУК 

Новини

Back To Top