УЧАСТВАЙ В ПРОУЧВАНЕ ЗА КАЧЕСТВОТО НА УЧЕНИЧЕСКОТО САМОУПРАВЛЕНИЕ В СТРАНАТА

 23 април  60

УЧАСТВАЙ В ПРОУЧВАНЕ ЗА КАЧЕСТВОТО НА УЧЕНИЧЕСКОТО САМОУПРАВЛЕНИЕ В СТРАНАТА

Учениците и младежите са припознати като двигател на промяната. За да могат да развият напълно своя потенциал, те трябва активно да участват в подобряването на българското образование, като използват своя глас.

Ако считаш, че гласът на младите трябва да бъде чут, може да участваш в проучването на Асоциация “Голям брат, Голяма сестра – България” за качеството на ученическото самоуправление в страната и наличието и състоянието на ученически съвети и ученически парламенти, като попълниш следната анкета.

Тя може да бъде попълнена както от бивши и настоящи ученици, така и от бивши и настоящи учители, директори, заместник-директори, педагогически съветници и др. 

След приключване на проучването, предстои провеждане на национална среща на учредяване на Национален ученически парламент, на която ще присъстват ученици като представители на техните средни училища или гимназии, но и експерти, журналисти и лица, отговорни за сформирането на младежки и образователни политики. Ако си ученик, може да се запишеш за участие в срещата, а в противен случай може да излъчиш младежки представител на училището, за което предоставяш информация.

Дейностите са част от проект „Създаване на Национален ученически парламент”, изпълняван от Асоциация „Голям брат, Голяма сестра – България” и финансиран по Ключова Дейност 3 – Проекти за младежки диалог на програма „Еразъм+”.

За повече информация ТУК.

Новини

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА 17 МАЙ Е ОБЯВЕН ЗА ДЕН НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ И ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА РАБОТЕЩИТЕ В СФЕРАТА НА СПОРТА - ПРИЗНАНИЕ ЗА ОГРОМНИТЕ УСИЛИЯ НА СТОТИЦИ БЪЛГАРСКИ СПОРТИСТИ, ТРЕНЬОРИ И ДЕЯТЕЛИ В ОБЛАСТТА НА СПОРТА, ПРОСЛАВЯЛИ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ?

Видео

Вижте още
Back To Top