НАГРАДАТА LUX НА ПУБЛИКАТА – ГЛЕДАЙТЕ НОМИНИРАНИТЕ ФИЛМИ И ГЛАСУВАЙТЕ

 21 април  50

НАГРАДАТА LUX НА ПУБЛИКАТА – ГЛЕДАЙТЕ НОМИНИРАНИТЕ ФИЛМИ И ГЛАСУВАЙТЕ

Филмовите дни LUX, организирани от Бюрото на Европейския парламент в България, Ви дават свободен достъп до трите филма, номинирани за Наградата LUX на публиката 2021. Гледайте филмите, номинирани за Наградата LUX, между 26 април и 9 май и дайте Вашия глас, за да определите носителя на приза.

Европейският парламент и Европейската филмова академия (EFA) в партньорство с Европейската комисия и Europa Cinemas за пръв път правят зрителите част от Наградата LUX за кино. Призът е символ както на ангажимента на Европейския парламент към културата, така и на качественото европейско кино, което достига до сърцевината на публичния дебат. Каним Вас, европейската публика, да станете активен участник, като гледате и гласувате за любимите си филми.

Бюрото на ЕП в България организира Филмовите дни LUX 2021, за да Ви даде възможност да гледате безпрепятствено номинираните филми. „Тяло Христово“ на Ян Комаса и „Колектив“ на Александър Нанау ще бъдат налични напълно свободно в периода 26 април – 9 май 2021 г. в платформата Festival Scope (броят на прожекциите е ограничен). „Още по едно“ на Томас Винтерберг ще бъде прожектиран с вход свободен на 9 май (неделя) от 16:00 часа в Дома на киното в София (ул. „Екзарх Йосиф“ № 37).

За повече информация ТУК.

Новини

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА 17 МАЙ Е ОБЯВЕН ЗА ДЕН НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ И ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА РАБОТЕЩИТЕ В СФЕРАТА НА СПОРТА - ПРИЗНАНИЕ ЗА ОГРОМНИТЕ УСИЛИЯ НА СТОТИЦИ БЪЛГАРСКИ СПОРТИСТИ, ТРЕНЬОРИ И ДЕЯТЕЛИ В ОБЛАСТТА НА СПОРТА, ПРОСЛАВЯЛИ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ?

Видео

Вижте още
Back To Top