ЗЕЛЕНА СЕДМИЦА НА ЕС 2021. ПРИЗИВ КЪМ ВСИЧКИ ХУДОЖНИЦИ НА ВЪЗРАСТ 0-18 ГОДИНИ

 19 април  76

ЗЕЛЕНА СЕДМИЦА НА ЕС 2021. ПРИЗИВ КЪМ ВСИЧКИ ХУДОЖНИЦИ НА ВЪЗРАСТ 0-18 ГОДИНИ

Как децата и младите хора си представят един свят без замърсяване? Търсят се артистични интерпретации по темата, които могат да бъдат изложени на #EUGreenWeek. Споделете творенията в социалните мрежи с #ZeroPollution и тагнете @EU_ENV 

Повече на  eugreenweek.eu/young-artists 

pic.twitter.com/rErikj8ls2

Използвайте креативността си, за да ни помогнете да създадем свят с нулево замърсяване!
Замърсяването засяга всеки един от нас от Европейския съюз. Въпреки това, главно младото поколение ще живее утре с последствията от това как се отнасяме към околната среда днес. Искаме да дадем на това поколение глас за това как те гледат на екологичните проблеми в света, в който живеят, независимо дали са местни или глобални. Искаме да им дадем платформа, за да си представят техния по-добър утрешен свят, свят без замърсяване, и да го изразят чрез изкуството.

Ето защо, преди тазгодишната Зелена седмица на Европейския съюз, ние отправяме покана за участие в артистични творби на тема „Моят свят без замърсяване“, насърчавайки младите художници да покажат как може да изглежда свят без замърсяване .

Това е ВАШИЯТ шанс да направите артистичните си умения видими на европейско ниво и да ни покажете света, в който искате да живеете.

ПРАВИЛА И НАСОКИ ТУК.

Изпратените произведения ще бъдат показани по време на Зелената седмица на ЕС 2021 в социалните медии, уебсайта на събитието и / или виртуалната конференция. Освен това изображенията ще бъдат разгледани за илюстриране на други съобщения на Европейската комисия относно нулевото замърсяване и извън него.

Информация от Европейската комисия.

Новини

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПО ПОВОД 4 ЮНИ - МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН ЗА ЗАЩИТА НА ДЕЦАТА, ЖЕРТВИ НА АГРЕСИЯ, ВИ ПИТАМЕ: КОИ СА ОСНОВНИТЕ ФАКТОРИ ЗА ПРОЯВИ НА НАСИЛИЕ СРЕД МЛАДИТЕ ХОРА?

Видео

Вижте още
Back To Top