НАЦИОНАЛНА МЛАДЕЖКА СРЕЩА „СПОРТИГРАЦИЯ“

 12 май  1226

НАЦИОНАЛНА МЛАДЕЖКА СРЕЩА „СПОРТИГРАЦИЯ“

На 15 май 2016 г. от 9.30 часа в конферентната зала на Национална спортна академия „Васил Левски”, „Асоциация за развитие на българския спорт” ще проведе Национална младежка среща „СпортИграция”. Събитието има за цел да събере младите хора и отговорниците за политиките в България, които заедно да дадат предложения и идеи за интеграция чрез спорт, култура, изкуство, което ще повиши гражданската активност на участващите младежи и ще ги направи съпричастни към актуалните проблеми в Европейската общност. От друга страна, взимащите решения на различни нива в България, ще могат да обсъдят, съвместно със свои колеги и с младите хора, възможни решения за интеграция.

Участие ще вземат младежи на възраст между 16 и 30 години с различни интереси, опит и образование, които имат гражданска позиция по темата за интеграцията и/или интеграцията чрез спорт, включително представители на бежанската общност.

В „СпортИграция” ще бъдат включени и отговорници за политиките от различни ведомства, имащи отношение към темата, граждански организации, местна власт. Участие ще вземе и представител на ММС, дирекция „Младежки политики“. Проектът „СпортИграция“ е финансиран по програма „Еразъм+” на Европейската комисия, ключова дейност 3 - „Подкрепа за реформиране на политиките”.

За повече информация ТУК 

Новини

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА 17 МАЙ Е ОБЯВЕН ЗА ДЕН НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ И ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА РАБОТЕЩИТЕ В СФЕРАТА НА СПОРТА - ПРИЗНАНИЕ ЗА ОГРОМНИТЕ УСИЛИЯ НА СТОТИЦИ БЪЛГАРСКИ СПОРТИСТИ, ТРЕНЬОРИ И ДЕЯТЕЛИ В ОБЛАСТТА НА СПОРТА, ПРОСЛАВЯЛИ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ?

Видео

Вижте още
Back To Top