КАНДИДАТСТВАЙ ЗА МЕДИЙНАТА НАГРАДА НА ЛОРЕНЦО НАТАЛИ

 18 април  176

КАНДИДАТСТВАЙ ЗА МЕДИЙНАТА НАГРАДА НА ЛОРЕНЦО НАТАЛИ

Представете Вашата история за глобалните предизвикателства и помогнете за промяната на света.

Медийната награда „Лоренцо Натали“ награждава журналисти, които пишат за неравенството, изкореняването на бедността, устойчивото развитие, околната среда, биологичното разнообразие, действията в областта на климата, цифровите технологии, заетостта и заетостта, образованието и развитието на уменията, миграцията, здравеопазването и мира, демокрацията и правата на човека. 

Наградата се присъжда в три категории: 

  1. Голяма награда - публикация в медия, базирана в една от страните партньори на Европейския съюз, относно развитието и сътрудничеството;
  2. Награда за Европа – публикация в медия със седалище в Европейския съюз (без Обединеното кралство);
  3. Награда за най-добър току-що стартиращ журналист: отворена за журналисти под 30 години, чиито репортажи са публикувани от медия със седалище в Европейския съюз (без Обединеното кралство) или в една от страните партньори за развитие и сътрудничество.

Ако сте на възраст под 30 години и имате медиен принос, занимаващ се с една от тези теми, използвайте тази възможност, за да я споделите и да увеличите въздействието на Вашата история.

Кандидатствайте чрез този онлайн формуляр преди 18 април 2021 г. 23:59 CET.

Прочетете повече ТУК

За повече информация на Европейски  младежки портал.

Събития

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ВЪВ ВРЪЗКА С 5 ДЕКЕМВРИ - МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА ДОБРОВОЛЕЦА, КОЙТО СЕ ЧЕСТВА ЗА ПЪРВИ ПЪТ ПРЕЗ 1985 Г. ПО ИНИЦИАТИВА НА ООН, ВИ ПИТАМЕ: ЗАЩО БИХТЕ СТАНАЛИ ДОБРОВОЛЕЦ?

Видео

Вижте още
Back To Top