ПОКАНА ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА ДЕЙНОСТИ СЪВМЕСТНО С ЕВРОПЕЙСКИТЕ МЛАДЕЖКИ ЦЕНТРОВЕ В СТРАСБУРГ И БУДАПЕЩА

 08 март  133

ПОКАНА ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА ДЕЙНОСТИ СЪВМЕСТНО С ЕВРОПЕЙСКИТЕ МЛАДЕЖКИ ЦЕНТРОВЕ В СТРАСБУРГ И БУДАПЕЩА

Младежкият отдел на Съвета на Европа кани неправителствени младежки организации и други неправителствени структури, свързани с младежката политика на Съвета на Европа, да подадат заявления за организиране на дейности, които да се провеждат в сътрудничество с Европейските младежки центрове в Страсбург и Будапеща.

Учебните сесии ще се организират в сътрудничество с младежки организации, мрежи и Младежкия отдел на Съвета на Европа, като домакин ще бъде един от европейските младежки центрове. Сесиите представляват международни младежки събития с продължителност между 4 и 8 дни, които събират представители на младежки организации или мрежи и експерти за дискусии по конкретна тема, свързана с приоритетите 2022-2023 на младежкия сектор на Съвета на Европа. 

Може да откриете документите за кандидатстване ТУК

Допълнителна информация  може да откриете на следната страница: https://www.coe.int/en/web/youth/study-sessions

Новини

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА 17 МАЙ Е ОБЯВЕН ЗА ДЕН НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ И ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА РАБОТЕЩИТЕ В СФЕРАТА НА СПОРТА - ПРИЗНАНИЕ ЗА ОГРОМНИТЕ УСИЛИЯ НА СТОТИЦИ БЪЛГАРСКИ СПОРТИСТИ, ТРЕНЬОРИ И ДЕЯТЕЛИ В ОБЛАСТТА НА СПОРТА, ПРОСЛАВЯЛИ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ?

Видео

Вижте още
Back To Top