КАРИЕРНО САФАРИ СЕ ЗАВРЪЩА – МЛАДИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ ОТНОВО ЩЕ СЕ СРЕЩНАТ С ВОДЕЩИ РАБОТОДАТЕЛИ ОНЛАЙН

 18 март  69

КАРИЕРНО САФАРИ СЕ ЗАВРЪЩА – МЛАДИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ ОТНОВО ЩЕ СЕ СРЕЩНАТ С ВОДЕЩИ РАБОТОДАТЕЛИ ОНЛАЙН

На 18 и 19 март 2021 г. ще се проведе второто издание на онлайн събитието за кариерно ориентиране - Кариерно Сафари, организирано от сдружение „Тук-Там”. Целта на организаторите е да помогнат на студенти и млади професионалисти с опит в чужбина да стартират успешно своята кариера, като ги срещнат с динамични и иновативни компании в България.

Участниците в събитието ще могат да изберат между 6 кариерни направления: финанси, инженерство, ИТ, продажби, човешки ресурси и маркетинг. Във всяка кариерна пътека кандидатите ще се запознаят с водещи компании, ще чуят вдъхновяващи лекции от доказали се професионалисти и ще могат да си изградят по-добра представа за възможностите за развитие в избраната от тях сфера. Освен че ще имат шанс да изградят ценни професионални контакти с представители на компаниите, участниците ще могат и да докажат своите знания чрез интерактивни куизове.  А най-добре представилите се участници ще получат като награда менторски срещи с опитни експерти от компаниите и други изненади.

Този формат за кариерно ориентиране дава възможност на младите професионалисти да изградят качествени връзки с бизнеса, да опознаят по-добре естеството на работата и да подпомогнат кариерното си развитие по един по-нестандартен и увлекателен начин. Чрез пряк достъп до потенциални работодатели в приятелска атмосфера, бъдещите кандидати ще могат да преценят дали професията, към която са се насочили, е подходяща за тях. Компаниите също ще извлекат много ползи от събитието – ще се запознаят с мотивирани млади таланти, ще разберат какви изисквания към работодателите имат те и ще могат да проверят знанията им.

Участниците във формата ще имат възможността да получат и ценни съвети за развитието на кариерата си в специални сесии с експерти в областта на кариерното ориентиране.

Кариерно Сафари е насочено към следващи или завършили студенти в чужбина, търсещи развитие в България, бивши и настоящи "Еразъм” студенти, студенти, преминали поне един семестър в чужд университет и млади професионалисти с опит до 3 години извън България. Събитието е напълно безплатно, но регистрацията е задължителна. Повече информация за програмата и кандидатстването може да откриете ТУК.

Кариерно Сафари се организира за втора поредна година от сдружение „Тук-Там“ – глобална общност на българите по света, които искат да допринасят за развитието на България от тук или там. Екипът на сдружението има дългогодишен опит в организирането на професионални събития и кампании, сред които Кошер и Фонд за стипендии. От 2020 година Тук-Там общността вече си има и дигитална платформа, в която българите по света могат да се свързват, да си помагат и да намират полезна информация. Повече за тях и инициативите им можете да прочетете на платформата им.

Информация от Информационния портал за неправителствените организации в България.

Събития

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ОТ КОЯ ГОДИНА ЧЕСТВАМЕ 21 ФЕВРУАРИ КАТО МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА МАЙЧИНИЯ ЕЗИК, ОБЯВЕН ЗА ТАКЪВ ОТ ГЕНЕРАЛНАТА КОНФЕРЕНЦИЯ НА ЮНЕСКО?

Видео

Вижте още
Back To Top