КАРИЕРНО САФАРИ СЕ ЗАВРЪЩА – МЛАДИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ ОТНОВО ЩЕ СЕ СРЕЩНАТ С ВОДЕЩИ РАБОТОДАТЕЛИ ОНЛАЙН

 18 март  269

КАРИЕРНО САФАРИ СЕ ЗАВРЪЩА – МЛАДИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ ОТНОВО ЩЕ СЕ СРЕЩНАТ С ВОДЕЩИ РАБОТОДАТЕЛИ ОНЛАЙН

На 18 и 19 март 2021 г. ще се проведе второто издание на онлайн събитието за кариерно ориентиране - Кариерно Сафари, организирано от сдружение „Тук-Там”. Целта на организаторите е да помогнат на студенти и млади професионалисти с опит в чужбина да стартират успешно своята кариера, като ги срещнат с динамични и иновативни компании в България.

Участниците в събитието ще могат да изберат между 6 кариерни направления: финанси, инженерство, ИТ, продажби, човешки ресурси и маркетинг. Във всяка кариерна пътека кандидатите ще се запознаят с водещи компании, ще чуят вдъхновяващи лекции от доказали се професионалисти и ще могат да си изградят по-добра представа за възможностите за развитие в избраната от тях сфера. Освен че ще имат шанс да изградят ценни професионални контакти с представители на компаниите, участниците ще могат и да докажат своите знания чрез интерактивни куизове.  А най-добре представилите се участници ще получат като награда менторски срещи с опитни експерти от компаниите и други изненади.

Този формат за кариерно ориентиране дава възможност на младите професионалисти да изградят качествени връзки с бизнеса, да опознаят по-добре естеството на работата и да подпомогнат кариерното си развитие по един по-нестандартен и увлекателен начин. Чрез пряк достъп до потенциални работодатели в приятелска атмосфера, бъдещите кандидати ще могат да преценят дали професията, към която са се насочили, е подходяща за тях. Компаниите също ще извлекат много ползи от събитието – ще се запознаят с мотивирани млади таланти, ще разберат какви изисквания към работодателите имат те и ще могат да проверят знанията им.

Участниците във формата ще имат възможността да получат и ценни съвети за развитието на кариерата си в специални сесии с експерти в областта на кариерното ориентиране.

Кариерно Сафари е насочено към следващи или завършили студенти в чужбина, търсещи развитие в България, бивши и настоящи "Еразъм” студенти, студенти, преминали поне един семестър в чужд университет и млади професионалисти с опит до 3 години извън България. Събитието е напълно безплатно, но регистрацията е задължителна. Повече информация за програмата и кандидатстването може да откриете ТУК.

Кариерно Сафари се организира за втора поредна година от сдружение „Тук-Там“ – глобална общност на българите по света, които искат да допринасят за развитието на България от тук или там. Екипът на сдружението има дългогодишен опит в организирането на професионални събития и кампании, сред които Кошер и Фонд за стипендии. От 2020 година Тук-Там общността вече си има и дигитална платформа, в която българите по света могат да се свързват, да си помагат и да намират полезна информация. Повече за тях и инициативите им можете да прочетете на платформата им.

Информация от Информационния портал за неправителствените организации в България.

Събития

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ВЪВ ВРЪЗКА С 5 ДЕКЕМВРИ - МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА ДОБРОВОЛЕЦА, КОЙТО СЕ ЧЕСТВА ЗА ПЪРВИ ПЪТ ПРЕЗ 1985 Г. ПО ИНИЦИАТИВА НА ООН, ВИ ПИТАМЕ: ЗАЩО БИХТЕ СТАНАЛИ ДОБРОВОЛЕЦ?

Видео

Вижте още
Back To Top