ОРГАНИЗИРА СЕ ПУБЛИЧНА ДИСКУСИЯ ВОДЕЩИ БИЗНЕС И ГРАЖДАНСКИ ЛИДЕРИ

 11 февруари  59

ОРГАНИЗИРА СЕ ПУБЛИЧНА ДИСКУСИЯ ВОДЕЩИ БИЗНЕС И ГРАЖДАНСКИ ЛИДЕРИ

В началото на 2021 г. все по-ясно се открояват ключовите теми, които ще обсъждаме и вземаме решения, за да възстановим доверието помежду ни и да започнем необходимите реформи на системно ниво.
Пандемията на COVID-19 ни показва, че никоя институция или отделно лице не може поединично да се справи с икономическите, екологичните, социалните и технологичните предизвикателства на нашия сложен и взаимно зависим свят.

Ние не очакваме здравната криза сама да преобрази реалността ни, но тя действа като ускорител за всички промени, които са били очевидни и преди нейната поява. В допълнение, за българите 2021 г. предлага важни избори, които ще оформят пътя ни за възстановяване през следващите пет години.

 В този контекст организираме и Ви каним на онлайн дискусиясъс свободен достъп, с водещи бизнес и граждански лидери, които ще очертаят националното измерение на предстоящия период на икономическо и социално развитие, ще тълкуват посланията от току-що приключилото издание на световния икономически форум в Давос и ще споделят дошло ли е времето на устойчивото лидерство.

Прочетете цялата статия ТУК 

КЛЮЧОВИ ТЕМИ:

По какво ще познаете устойчивите лидери?
Как изглежда устойчивата и издръжлива икономическа система?
Можем ли да растем, ако не трансформираме своята индустрия?
Трябва ли да ни е грижа за споделените природни и човешки ресурси?
Как технологиите намериха своето приложение в новата реалност?

С участието на специалния гост (с директно видео-включване):
ПРОФ. Д-Р УЕЙН ВАЙСЪР -  Главен преподавател в института за устойчиво лидерство, университета Кеймбридж (Великобритания) по темата:Регенеративно лидерство за бъдещето, което искаме 

Панел: ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА И ВЪЗМОЖНОСТИ В НОВАТА РЕАЛНОСТ. РОЛЯТА НА УСТОЙЧИВИТЕ ЛИДЕРИ.
Панелисти / дискутанти: д-р ДЖЕЙН МУИТА - представител на УНИЦЕФ за България.; ДИМИТЪР ЦОЦОРКОВ - председател на Надзорния съвет, Асарел Медет; ИРЕНА ЦАКОВА - директор „Разрешителни и правни дейности” за дружествата на Дънди Прешъс Металс в България; д-р МАРИНА СТЕФАНОВА - председател на Българската асоциация на специалистите по корпоративна социална отговорност (БАКСОС); създател и директор на мултимедийната информационно-образователна програма „CSR AdviceBox“ на фондация „Каузи“.

 Модератор: д-р ЖЮСТИН ТОМС, преподавател в Нов Български университет, лектор, предприемач, консултант по онлайн медии и маркетинг, блогър, автор на книги, съавтор в проекта „Лидери за ново начало".

Събитието ще се излъчва пряко, като директен лайфстрийм в канала на НБУ в Youtube 
https://www.youtube.com/channel/UCa-YjledUY4p8kA4nky7Sxg

Всички желаещи могат да се включат като слушатели в лайфстрийма от 17:00 ч. до 18:30 ч. на 17 февруари 2021 г. (сряда).

Предварителни въпроси към панелистите моля до 12:00 ч. на 16.02.2021 г. в Събитието, като коментар, или на имейл: uppo@nbu.bg
Организатори:
Училище за професионално и продължаващо обучение (УППО),
Нов български университет (домакин на Събитието)

Фондация „Каузи"

Проект: „Лидери за ново начало" (Leaders for a new beginning)

Информация от Фондация „Каузи"

Новини

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ОТ КОЯ ГОДИНА ЧЕСТВАМЕ 21 ФЕВРУАРИ КАТО МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА МАЙЧИНИЯ ЕЗИК, ОБЯВЕН ЗА ТАКЪВ ОТ ГЕНЕРАЛНАТА КОНФЕРЕНЦИЯ НА ЮНЕСКО?

Видео

Вижте още
Back To Top