РЕГИСТРИРАЙ СЕ ЗА ПРОЛЕТНИЯ ONLINE СЕЗОН НА ABLE MENTOR

 19 февруари  62

РЕГИСТРИРАЙ СЕ ЗА ПРОЛЕТНИЯ ONLINE СЕЗОН НА ABLE MENTOR

ABLE Mentor е проект на Асоциацията на българските лидери и предприемачи (АБЛЕ), който помага на учениците от горния гимназиален курс да повярват в себе си, да реализират своя потенциал и да са по-добре подготвени за света извън училищния двор.

Проектът ABLE Mentor събира ученици и ментори в екипи по двама въз основа на общи интереси, за да работят върху проекти в сферата на предприемачеството, личностното развитие или социалните каузи. Продължителността на един сезон на проекта е три месеца. В основата на ABLE Mentor е концепцията за индивидуално менторство и изграждането на устойчива връзка на доверие между участниците – ученици и млади професионалисти.

През юни 2014 приключи първото издание на ABLE Mentor с 37 двойки, които представиха своите проекти, сред които бизнес план за хотелска верига, благотворителна инициатива за събиране на книги за дом за деца, списание, кратко филмче и др.

ABLE Mentor  се реализира на този етап в София, Бургас, Русе, Варна, Казанлък. Екипът на програмата има експертен опит в управлението на проекти, както и при работата с деца и ученици. Асоциацията на българските лидери и предприемачи има амбицията да реализира проекта на общонационално ниво, което се случва поетапно в различни градове от страната.

Регистрирай се

Кандидатстване за пролетния online сезон на ABLE Mentor до 19 феврувари.

Всички събития в рамките на сезона ще се проведат онлайн.

При въпроси, пишете ни на students@ablementor.bg

Регистрирай се до 19.02.2021 г. ТУК

Събития

Back To Top