#SPORTDIPLOMACYACADEMY МЕЖДУНАРОДНА ПАРТНЬОРСКА ПЛАТФОРМА В СПОРТА

 13 януари  94

#SPORTDIPLOMACYACADEMY МЕЖДУНАРОДНА ПАРТНЬОРСКА ПЛАТФОРМА В СПОРТА

Платформата #SportDiplomacyAcademy е отворена за регистрация на спортни организации, като в нея може да откриете вече над 200 регистрирани структури. Платформата има за цел да спомогне за създаване на международни контакти и кооперация в сферата на спорта, като регистрацията е безплатна за спортни клубове, федерации и организации. С предстоящото стартиране на програмен период 2020-2027 и планираното от страна на Европейския съюз финансиране в сферата на спорта, възможността български спортни организации да бъдат видими като потенциални партньори в международни проекти е ключова.

Регистрирайте се сега: https://www.eusportdiplomacy.info/sport-organizations/registration
Спортна дипломатическа академия е пилотен спортен проект, съфинансиран от Европейския съюз, чиято цел е да осигури образователна мобилност на спортни специалисти като инвестиция в човешки капитал и принос към изграждането на капацитет на спортни организации, с ясен фокус върху изграждането на мрежа от подготвени спортни дипломати. 

Резултати от проект #SportDiplomacyAcademy: 

- 80 «дипломати в спортни екипи» от 4 държави, фокусирани върху Европейската интеграция на Западни Балкани чрез спорт; 

- Национални, регионални и локални събития за популяризиране на резултатите - мултиплициращ ефект на натрупаните знания и умения; 

- Платформа за кооперация в сферата на спорта, с акцент на Западни Балкани - практичен инструмент за ресурси и Европейски политики в сферата на спортната дипломация и доброто управление в спорта. 

Пълна информация за проекта: https://www.eusportdiplomacy.info/

Новини

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ОТ КОЯ ГОДИНА ЧЕСТВАМЕ 21 ФЕВРУАРИ КАТО МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА МАЙЧИНИЯ ЕЗИК, ОБЯВЕН ЗА ТАКЪВ ОТ ГЕНЕРАЛНАТА КОНФЕРЕНЦИЯ НА ЮНЕСКО?

Видео

Вижте още
Back To Top