ПОСЛАНИЕ ЗА ДОБРО УПРАВЛЕНИЕ В СПОРТА

 08 януари  230

ПОСЛАНИЕ ЗА ДОБРО УПРАВЛЕНИЕ В СПОРТА

След предизвикателната 2020 г., екипът на проект #GoodGovernanceSport, координиран от Асоциация за развитие на български спорт, подготви за спортните   организации мотивационен календар, който има за цел да вдъхнови прилагането на принципите за добро управление в спорта. Чрез 12 месеца вдъхновение се стремим да въодушевим спортните организации да гарантират, че доброто управление се прилага във всеки аспект на дейностите им. Календарът е достъпен и за изтегляне от ТУК . Изтеглете календара и бъдете посланици на доброто управление в спорта!

Спортните федерации в България, които се помещават в Спортната палата в София, получиха календари #GoodGovernanceSport, които да им помагат за мотивацията през настоящата 2021 година.

В рамките на инициативата е достъпна и онлайн обучителна платформа за добро управление, в която са включени следните аспекти:

• Какво е добро управление в спорта?

• Какви са принципите на доброто управление в спорта?

• Препоръки за онлайн присъствие на спортна организация.

• Важни ли са човешките ресурси за прозрачността на спортни организации?

• Прозрачността на спортните организации включва ли финансови аспекти.

• Интегритет на спортна организация в онлайн среда.

• Обмисляли ли сте достъпността в интернет?

Платформата е безплатна и налична на адрес ТУК, като при успешно преминаване на обучението и положен тест, се генерира сертификат, който може да свалите от платформата.

Проект #GoodGovernanceSport - Добро управление в спорта, координиран от Асоциация за развитие на българския спорт - 590305-EPP-1-2017-1-BG-SPO-SCP/ е съфинансиран по програма „Еразъм+“ Спорт на Европейската комисия (Стратегически партньорства в областта на спорта) и е съвместно партньорство на 7 държави. Проект #GoodGovernanceSport има за цел да намери начин за анализиране, събиране и промотиране на добри практики за подходяща видимост на взети и направени решения, отговорни органи и прозрачност на спортните организации в Европа и партньорските държави.

Новини

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА СЪВЕТЪТ НА ЕВРОПА С ПОДКРЕПАТА НА ЕС ОБЯВЯВА 26 СЕПТЕМВРИ ЗА ЕВРОПЕЙСКИ ДЕН НА ЕЗИЦИТЕ С ЦЕЛ НАСЪРЧАВАНЕ НА ИЗУЧАВАНЕТО НА ЧУЖДИ ЕЗИЦИ В ЕВРОПА?

Видео

Вижте още
Back To Top