ФОРУМЪТ YOUTH4OCEAN ОБЯВЯВА ПЪРВАТА СИ ПОКАНА ЗА ПОДАВАНЕ НА ПРОЕКТИ

 15 януари  353

ФОРУМЪТ YOUTH4OCEAN ОБЯВЯВА ПЪРВАТА СИ ПОКАНА ЗА ПОДАВАНЕ НА ПРОЕКТИ

Океанът винаги ни е предоставял изобилни ресурси и много популации по света зависят от него за храна и препитание. Възможно е да се решат настоящи и бъдещи предизвикателства, като продоволствена сигурност и възможности за работа, като се използват устойчиви морски ресурси.

Форумът Youth4Ocean приветства заявления от всеки, който се занимава или се интересува от морско образование, риболов, аквакултури, синя икономика и устойчиво използване на морските ресурси за икономически растеж, подобрен поминък и работни места, като същевременно запазва здравето на морските екосистеми.

Имате ли предвид проект за повишаване на осведомеността на потребителите относно устойчивите морски дарове? Организирате ли вече семинари с деца, за да ги научите за океана и морските ресурси? Или сте млад предприемач с иновативен бизнес план за устойчиво използване на морските ресурси? Или нещо съвсем различно и неочаквано, което според Вас има потенциал да промени нещата? 

Кандидатствайте! 

Крайният срок за подаване е 15 януари 2021 г.

Ако Вашият проект е успешен, ще бъдете акредитирани като Young Ocean Advocate и ще се радвате на предимства и подкрепа за Вашия проект.

 ТУК ще научите повече и може да кандидатствате.

Събития

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ВЪВ ВРЪЗКА С 5 ДЕКЕМВРИ - МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА ДОБРОВОЛЕЦА, КОЙТО СЕ ЧЕСТВА ЗА ПЪРВИ ПЪТ ПРЕЗ 1985 Г. ПО ИНИЦИАТИВА НА ООН, ВИ ПИТАМЕ: ЗАЩО БИХТЕ СТАНАЛИ ДОБРОВОЛЕЦ?

Видео

Вижте още
Back To Top