СТАНЕТЕ ЧАСТ ОТ ОБЩИЯ ПРОЦЕС НА СЪВМЕСТНО СЪЗДАВАНЕ НА ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ!

 13 декември  398

СТАНЕТЕ ЧАСТ ОТ ОБЩИЯ ПРОЦЕС НА СЪВМЕСТНО СЪЗДАВАНЕ НА ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ!

Проверихте ли вече общото онлайн обучение на Европейския корпус за солидарност? Може би сте открили нещо, което липсва? Сега можете да помогнете за оформянето на тази невероятна инициатива, като станете член на Младежкия панел. Поканата е отворена до 13 декември 2020 г.

Общото онлайн обучение на Европейския корпус за солидарност вече се предлага с 21 курса на 28 езика ... но ние искаме повече от него! За да постигнем това, се нуждаем от Вашата помощ! Бъдете част от процеса на съвместно създаване, заедно с Европейската комисия, Изпълнителната агенция за образование, аудиовизия и култура (EACEA) и нашия изпълнител и ни помогнете да оформим тази инициатива. 

Чувствате ли се запалени по електронното обучение? Имате ли опит като участник в Европейския корпус за солидарност? Доброволно ли сте работили или работели като младежки работник или представител на младежката политика? Или може би не сте направили нито едно от тях, но знаете, че сте супер креативни? Тогава Младежкият панел очаква Вашата кандидатура!

Присъединявайки се към Младежкия панел на Общото онлайн обучение на Европейския корпус за солидарност, Вие ще можете да се срещате и да работите заедно със съмишленици от Европейския корпус за солидарност, младежки работници, младежки обучители и представители на младежката политика. По същия начин ще допринесете за съвместното създаване на нещо голямо, с много видимост и отражение върху младежките програми на ЕС. Повечето от задачите ще бъдат изпълнени онлайн, с евентуални срещи в Брюксел. 

Звучи ли Ви като подходящо? Тогава не се колебайте да се регистрирате, като следвате тази връзка . В поканата за изразяване на интерес е отворена до 13 декември , така че побързайте! Общото онлайн обучение е ВАШЕТО!

За повече информация ТУК
 

Събития

Back To Top