ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ОФИЦИАЛНАТА ЦЕРЕМОНИЯ НА НАГРАДЕНИТЕ В ИНИЦИАТИВАТА „МИСИЯТА ДОБРОВОЛЕЦ – (НЕ)ВЪЗМОЖНА”

 04 декември  113

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ОФИЦИАЛНАТА ЦЕРЕМОНИЯ НА НАГРАДЕНИТЕ В ИНИЦИАТИВАТА „МИСИЯТА ДОБРОВОЛЕЦ – (НЕ)ВЪЗМОЖНА”

За пета поредна година Министерството на младежта и спорта провежда инициативата „Мисията ДОБРОВОЛЕЦ – (НЕ)възможна”, посветена на 5-ти декември, Международен ден на доброволеца. Тази година съревнованието се проведе в три категории: „Доброволец“, „Доброволческа мисия“ и „Доброволческа организация“. Обществеността имаше възможност да подкрепи номинираните кандидатури, като към момента има над 1 200 подадени гласа.

Във връзка с разпространението на вируса COVID-19 и епидемиологичната обстановка в страната, традиционната официалната церемония ще се проведе онлайн в платформата Zoom. Събитието ще се проведе на 05.12.2020 г. (събота) от 11:30 ч. до 13:00 ч., като ще бъде излъчено на живо във фейсбук страницата на НИСМ  (https://www.facebook.com/bgyouthinfo).

Каним Ви да го гледате онлайн. Наред с всички трудности и предизвикателства през изминаващата 2020 г., тези млади хора са един светъл лъч и вдъхновение, което се надяваме да зареди и Вас!

 

Новини

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ОТ КОЯ ГОДИНА ЧЕСТВАМЕ 21 ФЕВРУАРИ КАТО МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА МАЙЧИНИЯ ЕЗИК, ОБЯВЕН ЗА ТАКЪВ ОТ ГЕНЕРАЛНАТА КОНФЕРЕНЦИЯ НА ЮНЕСКО?

Видео

Вижте още
Back To Top