ОНЛАЙН ПРОЖЕКЦИЯ НА ФИЛМА „ПРОЦЕСЪТ: ОЛЕГ СЕНЦОВ“ И ДИСКУСИЯ ЗА СВОБОДАТА НА МИСЪЛТА

 11 декември  346

ОНЛАЙН ПРОЖЕКЦИЯ НА ФИЛМА „ПРОЦЕСЪТ: ОЛЕГ СЕНЦОВ“ И ДИСКУСИЯ ЗА СВОБОДАТА НА МИСЪЛТА

Бюрото за връзка на Европейския парламент в България и Балканският документален център организират онлайн прожекция на филма „Процесът: Олег Сенцов“, последвана от дискусия, посветена на свободата на мисълта. Те ще се проведат на 11 декември от 18.00 до 21.00 ч. в рамките на Фестивала за документално кино София ДокуМентал с фокус върху човешките права.

В 19.30 ч. ще започне онлайн дискусия, посветена на свободата на мисълта, която ще бъде излъчвана на живо във Фейсбук. Тя ще бъде открита от Теодор Стойчев, ръководител на Бюрото на Европейския парламент в България. В дискусията ще се включат режисьорът на филма Асколд Куров, беларуският режисьор и политически активист Андрей Курейчик и българският им колега Явор Гърдев. Модератор на събитието ще бъде Мартичка Божилова, директор на Балканския документален център.

Дискусията ще се проведе в платформата Zoom. Ако желаете да се включите в нея, регистрирайте се за участие до 13.00 ч. на 11 декември 2020 г. на https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/Sakharov2020.

Работните езици на дискусията ще са български и английски, като е подсигурен и двупосочен симултанен превод за участниците в срещата в Zoom. Събитието ще бъде излъчено само на български език във Фейсбук страницата на Бюрото на ЕП и тази на фестивала.

Публиката ще има възможност да задава въпроси към участниците през чата на Zoom, както и чрез коментари към излъчването във Фейсбук по време на събитието.

Онлайн излъчване на филма с код sakharov2020

Регистрация за участие в дискусията в Zoom

Фейсбук профил на Европейския парламент в България - излъчване на живо на дискусията на 11 декември

Онлайн прожекция и дискусия за филма „Процесът: Олег Сенцов“ - събитие във Фейсбук

За повече информация ТУК

Събития

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПО ПОВОД 4 ЮНИ - МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН ЗА ЗАЩИТА НА ДЕЦАТА, ЖЕРТВИ НА АГРЕСИЯ, ВИ ПИТАМЕ: КОИ СА ОСНОВНИТЕ ФАКТОРИ ЗА ПРОЯВИ НА НАСИЛИЕ СРЕД МЛАДИТЕ ХОРА?

Видео

Вижте още
Back To Top