ЕВРОПЕЙСКА КОСМИЧЕСКА СЕДМИЦА 2020

 07 декември  249

ЕВРОПЕЙСКА КОСМИЧЕСКА СЕДМИЦА 2020

Европейската космическа седмица 2020 се организира съвместно от Европейската комисия и Европейската агенция за глобални навигационни спътникови системи (GSA) в периода от 7 до 11 декември 2020 г. онлайн.

Тази година събитието ще започне с пленарно заседание на Платформата за консултации на потребители, където потребители от 12 пазарни сегмента ще представят своите нужди и изисквания, помагайки да се формира еволюцията на Космическата програма и нейните услуги, включително компонент Коперник за първи път.

Седмицата включва актуализация на състоянието на Copernicus, дискусия за това как да се популяризира Космическата програма на ЕС, състезанията Galileo Masters и Copernicus Masters и много други.

Събитието ще Ви даде възможност:

  • Да научите последните новини около европейските космически програми: Galileo, Copernicus и EGNOS;
  • Да се свържете с повече от 1200 участници от цяла Европа и извън нея
  • Да откриете най-новите приложения за наблюдение на Земята и спътникова навигация;
  • Да участвате в различни дискусии с представители от: публичния сектор, индустрията, наука, поребителски сегмент.

По време на събитието ще можете да се свържете с хиляди участници от цяла Европа и извън нея, за да подпомогнете формирането на дискусията за това как Космическата програма на ЕС може да бъде от полза за бизнеса и обществеността и да изгради по-силна и просперираща Европа.

За повече информация и регистрация ТУК

Информация от Министерството на икономиката.

Събития

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ОТ КОЯ ГОДИНА ЧЕСТВАМЕ 21 ФЕВРУАРИ КАТО МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА МАЙЧИНИЯ ЕЗИК, ОБЯВЕН ЗА ТАКЪВ ОТ ГЕНЕРАЛНАТА КОНФЕРЕНЦИЯ НА ЮНЕСКО?

Видео

Вижте още
Back To Top