ЕВРОПЕЙСКА КОСМИЧЕСКА СЕДМИЦА 2020

 07 декември  358

ЕВРОПЕЙСКА КОСМИЧЕСКА СЕДМИЦА 2020

Европейската космическа седмица 2020 се организира съвместно от Европейската комисия и Европейската агенция за глобални навигационни спътникови системи (GSA) в периода от 7 до 11 декември 2020 г. онлайн.

Тази година събитието ще започне с пленарно заседание на Платформата за консултации на потребители, където потребители от 12 пазарни сегмента ще представят своите нужди и изисквания, помагайки да се формира еволюцията на Космическата програма и нейните услуги, включително компонент Коперник за първи път.

Седмицата включва актуализация на състоянието на Copernicus, дискусия за това как да се популяризира Космическата програма на ЕС, състезанията Galileo Masters и Copernicus Masters и много други.

Събитието ще Ви даде възможност:

  • Да научите последните новини около европейските космически програми: Galileo, Copernicus и EGNOS;
  • Да се свържете с повече от 1200 участници от цяла Европа и извън нея
  • Да откриете най-новите приложения за наблюдение на Земята и спътникова навигация;
  • Да участвате в различни дискусии с представители от: публичния сектор, индустрията, наука, поребителски сегмент.

По време на събитието ще можете да се свържете с хиляди участници от цяла Европа и извън нея, за да подпомогнете формирането на дискусията за това как Космическата програма на ЕС може да бъде от полза за бизнеса и обществеността и да изгради по-силна и просперираща Европа.

За повече информация и регистрация ТУК

Информация от Министерството на икономиката.

Събития

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ВЪВ ВРЪЗКА С 5 ДЕКЕМВРИ - МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА ДОБРОВОЛЕЦА, КОЙТО СЕ ЧЕСТВА ЗА ПЪРВИ ПЪТ ПРЕЗ 1985 Г. ПО ИНИЦИАТИВА НА ООН, ВИ ПИТАМЕ: ЗАЩО БИХТЕ СТАНАЛИ ДОБРОВОЛЕЦ?

Видео

Вижте още
Back To Top