РАЗВИХРИ МАГИЯТА! ТВОЯТА ПЕСЕН ЗА ЕВРОПЕЙСКИЯ КОРПУС ЗА СОЛИДАРНОСТ!

 09 май  693

РАЗВИХРИ МАГИЯТА! ТВОЯТА ПЕСЕН ЗА ЕВРОПЕЙСКИЯ КОРПУС ЗА СОЛИДАРНОСТ!

Следи за информация за предстоящия конкурс на Европейския корпус за солидарност за песен. Можеш да запишеш своята песен направо в приложението на Европейския корпус за солидарност или да я качиш от библиотеката на мобилния си телефон. Участвай до 9 май 2021 г. и спечели нашите промоционални награди.

Искаш ли да участваш в нашия конкурс „Развихри магията! Твоята песен за Европейския корпус за солидарност!“ Тогава виж условията за участие и свали приложението на Европейския корпус за солидарност от Google Play или Apple App store. Предстоящата версия (1.6.0) ще позволи на всички, регистрирани в Европейския корпус за солидарност, да изпратят своята „магическа“ песен в приложението. Можеш да запишеш песента направо в приложението или да я качиш от библиотеката на мобилния си телефон. Участвай до  9 май 2021 г. и стани един от 10-те финалисти. През 2021 г. 10-те финалисти ще се състезават чрез публично гласуване посредством приложението, за да определим кой е изпратил най-хубавата песен. Информирай се редовно и развихри магията! 
Любопитно ти е да узнаеш за нашите предходни конкурси и победителите в тях? Виж ги тук.

Европейски  младежки портал

Събития

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПО ПОВОД 4 ЮНИ - МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН ЗА ЗАЩИТА НА ДЕЦАТА, ЖЕРТВИ НА АГРЕСИЯ, ВИ ПИТАМЕ: КОИ СА ОСНОВНИТЕ ФАКТОРИ ЗА ПРОЯВИ НА НАСИЛИЕ СРЕД МЛАДИТЕ ХОРА?

Видео

Вижте още
Back To Top