НАЦИОНАЛНА КАМПАНИЯ ЗА ЕВРОПЕЙСКИЯ ДЕН НА СОЛИДАРНОСТ МЕЖДУ ПОКОЛЕНИЯТА

 24 април  1170

НАЦИОНАЛНА КАМПАНИЯ ЗА ЕВРОПЕЙСКИЯ ДЕН НА СОЛИДАРНОСТ МЕЖДУ ПОКОЛЕНИЯТА

Всяка година фондация Лале организира кампания и различни събития за отбелязване на Европейския ден на солидарност между поколенията.

Наученото в семейството от родители, баби и дядовци, от учители, треньори и преподаватели, от приятели, колеги в професията - е това, което предаваме на другите. В 21 век децата и младите хора знаят и умеят неща, с които предните поколения се справят по-трудно. Солидарността между поколенията е да споделяме с другите това, което знаем и можем, и да разчитаме на тях за нещата, които не знаем и не можем.

Фондация Лале отправя покана за включване в национална кампания за Европейския ден на солидарност между поколенията. Целта е да се насърчи организирането на разнообразни съвместни събития на хора от всички възрасти и да се привлече вниманието на обществото към приемствеността, разбирането, зачитането и солидарността между хората. В кампанията ще участват десетки организации от малки и големи населени места в цялата страна.

Включете се и вие, за да бъдете част от Европейския ден на солидарност между поколенията 2016 година!

Изпратете описание на инициатива, която ще организирате във връзка Европейския ден на солидарност между поколенията на адрес info@tulipfoundation.net до 24 април 2016 г.

За повече информация ТУК

Събития

Back To Top