ЕВРОПЕЙСКА СЕДМИЦА НА ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ УМЕНИЯ 2020

 10 ноември  133

ЕВРОПЕЙСКА СЕДМИЦА НА ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ УМЕНИЯ 2020

От 09 до 13 ноември 2020 г. се провежда Европейската седмица на професионалните умения  #EUVocationalSkills. Тази година участват 38 държави с над 780 различни активности! Все още може да се включите! Събитието ще се случи онлайн.

Европейската седмица на професионалните умения е ежегодно събитие, на което местни, регионални или национални организации демонстрират най-доброто от професионалното образование и обучение (ПОО). ПОО е път към по-пълноценен личен и професионален живот. Европейската седмица на професионалните умения е платформа за увеличаване на потенциала на ПОО и възможност за обмен на информация и добри практики в цяла Европа и извън нея.

Петото издание на Седмицата е 100% онлайн събитие, организирано от Европейската комисия в сътрудничество с германското председателство на Съвета на Европейския съюз. Поредица от дейности на партньори ще се проведат цифрово в целия ЕС. Всеки и навсякъде може да се присъедини към тези дейности.

Тази година темата е за зелени и цифрови преходи, в съответствие с приоритетите на Комисията за „Европейска зелена сделка“.

Всяко събитие/дейност, което се провежда между март и декември 2020 г.,, може да кандидатства за официално партньорско събитие на Европейската седмица на професионалните умения.

Прочетете, за да разберете повече, ТУК.

Новини

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ВЪВ ВРЪЗКА С 5 ДЕКЕМВРИ - МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА ДОБРОВОЛЕЦА, КОЙТО СЕ ЧЕСТВА ЗА ПЪРВИ ПЪТ ПРЕЗ 1985 Г. ПО ИНИЦИАТИВА НА ООН, ВИ ПИТАМЕ: ЗАЩО БИХТЕ СТАНАЛИ ДОБРОВОЛЕЦ?

Видео

Вижте още
Back To Top