ОБРАЗОВАТЕЛНА ИГРА, ПОСВЕТЕНА НА ЕВРОПЕЙСКАТА МЛАДЕЖКА КАМПАНИЯ ЗА МОБИЛНОСТ „TIME TO MOVE“

 23 октомври  739

ОБРАЗОВАТЕЛНА ИГРА, ПОСВЕТЕНА НА ЕВРОПЕЙСКАТА МЛАДЕЖКА КАМПАНИЯ ЗА МОБИЛНОСТ „TIME TO MOVE“

Интересна образователна игра организира Евродеск точката в Русе и Общински младежки дом, посветена на европейската младежка кампания за мобилност „Time to move“. Тя е по-известна с името „Treasure hunt” и се изразява в справяне с различни предизвикателства, които организаторите са подготвили. Играта ще се проведе в петък (23 октомври 2020г.) между 16,30 и 17,30 часа, като срещата на всички участници е  в 16,30 пред паметника на свободата.

В играта могат да се включат младежи на възраст между 13 и 29 години, които могат да участват индивидуално или в отбори по двама. Играта се провежда с помощта на приложението Actionbound и е необходимо участниците да го имат изтеглено на телефона си. Играта е отворена за всички участници и не се изисква предварително записване. Първите 3 отбора завършили успешно всички предизвикателства ще получат атрактивни награди. 

Кампанията „Time to move” е организирана от европейската мрежа Евродеск с подкрепата на ЦРЧР. Целта на кампанията е да информира младите хора за възможностите за обучение, доброволчество и стаж в чужбина и да им помогне да намерят най-подходящите програми за тяхното лично и професионално развитие.

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ВЪВ ВРЪЗКА С 5 ДЕКЕМВРИ - МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА ДОБРОВОЛЕЦА, КОЙТО СЕ ЧЕСТВА ЗА ПЪРВИ ПЪТ ПРЕЗ 1985 Г. ПО ИНИЦИАТИВА НА ООН, ВИ ПИТАМЕ: ЗАЩО БИХТЕ СТАНАЛИ ДОБРОВОЛЕЦ?

Видео

Вижте още
Back To Top