ТВОРЧЕСКА РАБОТИЛНИЦА НА ЕКОЛОГИЧНА ТЕМАТИКА СЪБРА ХОРА ОТ ВСИЧКИ ВЪЗРАСТИ В АСЕНОВГРАД

 14 октомври  764

ТВОРЧЕСКА РАБОТИЛНИЦА НА ЕКОЛОГИЧНА ТЕМАТИКА СЪБРА ХОРА ОТ ВСИЧКИ ВЪЗРАСТИ В АСЕНОВГРАД

На 11-ти октомври 2020 г. над 30 деца, техните родители и младежи рисуваха върху камъни и оставиха послания за опазването на природата по време на творческа работилница, организирана от #ЗаАсеНОВград и проведена с подкрепата на пловдивската организация „БГ Бъди Активен” чрез тяхната програма „Място България”.

В топлия неделен ден организаторите привлякоха граждани на града и гости от Пловдив край реката в парк „Лятно кино”, които да сътворят природни картини, които да напомнят на малки и големи да пазят природата. В продължение на близо 3 часа бяха нарисувани над 50 камъка с различни послания и пейзажи, които останаха в парка именно, за да подтикват минаващите да събират своите отпадъци и да се грижат за околната среда.

В организацията на работилницата традиционно се включиха и младежите от Общински младежки съвет – Асеновград.

Инициативите на #ЗаАсеНОВград продължават и през следващите седмици с още интерактивни занимания. Може да следите за тях във Фейсбук страницата ТУК

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ВЪВ ВРЪЗКА С 5 ДЕКЕМВРИ - МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА ДОБРОВОЛЕЦА, КОЙТО СЕ ЧЕСТВА ЗА ПЪРВИ ПЪТ ПРЕЗ 1985 Г. ПО ИНИЦИАТИВА НА ООН, ВИ ПИТАМЕ: ЗАЩО БИХТЕ СТАНАЛИ ДОБРОВОЛЕЦ?

Видео

Вижте още
Back To Top