ЗАКЛЮЧИТЕЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ „СПРИ АГРЕСИЯТА, КАЖИ ДА НА ДОБРОТО“ СЕ ПРОВЕДЕ В БУРГАС

 08 октомври  385

ЗАКЛЮЧИТЕЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ „СПРИ АГРЕСИЯТА, КАЖИ ДА НА ДОБРОТО“ СЕ ПРОВЕДЕ В БУРГАС

Национално Сдружение „Младежки Глас” организира закриваща конференция за отчитане на резултатите от кампанията „Спри агресията, кажи ДА на доброто”. Събитието е с подкрепата на Министерство на младежта и спорта.
Достигнати хиляди младежи, над 17 000 преглеждания на клиповете за агресията в социалните мрежи и 150 младежи обучени в периода на кампанията.
„С подкрепата на проекта постигнахме информираност по проблема  – агресия /видове агресия и последствия от агресивните прояви/, консултиране на ученици по време на тренингите, обучение по посока превенция на агресията, владеене на негативните емоции /арт – техники за овладяване на гнева/, мотивация и формиране на социални умения при решаване на конфликти” споделя Славина Тошева – специалист „Обучения” в проекта.

На официалното събитие присъстваха Тодор Стамболиев - омбудсман в Община Бургас, Цветелина Рандева - ст. експерт в дирекция Пресцентър и връзки с обществеността" при Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи-Бургас; Росица Димова и Станислава Калинова - Общински съвет по наркотични вещества, общинския съветник Анелия Иванова;  Валентин Люцканов - главен секретар в Областна администрация Бургас, Петя Чакърова - ст. експерт по превенции, дирекция Социални дейности, здравеопазване и спорт" при Община Бургас; Десислава Тодорова, Специалист Български младежки червен кръст в Секретариата на ОС на БЧК-Бургас; Николай Русев - директор на СУ Христо Ботев" – Сунгурларе; Габриела  Славова - експерт Превенции и младежки дейности, Община Бургас, представители от СУ „Христо Ботев” – Карнобат, СУ „Никола Вапцаров” – Айтос и СУ „Петко Росен” – Бургас.

Младежите са предоставили дигиталния наръчник за безплатно изтегляне ТУК 

Мероприятията се осъществяват по проект „Спри агресията, кажи ДА на доброто” на Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от Закона за хазарта за 2020 година на Министерство на младежта и спорта.

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ВЪВ ВРЪЗКА С 5 ДЕКЕМВРИ - МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА ДОБРОВОЛЕЦА, КОЙТО СЕ ЧЕСТВА ЗА ПЪРВИ ПЪТ ПРЕЗ 1985 Г. ПО ИНИЦИАТИВА НА ООН, ВИ ПИТАМЕ: ЗАЩО БИХТЕ СТАНАЛИ ДОБРОВОЛЕЦ?

Видео

Вижте още
Back To Top