СДРУЖЕНИЕ КОГНИЦИЯ ПРИКЛЮЧИ СВОЯ ПРОЕКТ

 01 октомври  298

СДРУЖЕНИЕ КОГНИЦИЯ ПРИКЛЮЧИ СВОЯ ПРОЕКТ

Сдружение „Когниция“ приключи изпълнението на проект № НПМ-049-П2-ТО2/2019 „Приеми предизвикателството-стани предприемач!“, финансиран по  Национална програма за младежа на ММС по договор № 25-00-93/16.12.2019.

В рамките на организираните дейности бяха проведени обучения за ключова компетентност в областта на младежкото предприемачество, серия от работилници за млади предприемачи и 5 форума за добри практики в градовете Варна, Бяла, Провадия, Суворово и Дългопол. Независимо от сложната ситуация във връзка с извънредната епидемиологична обстановка за пореден път младите предприемачи доказаха, че ентусиазмът, желанието за нови знания и умения стоят преди всичко.

Екипът на Сдружение „Когниция“ благодари на всички участници в проектните дейности и на всички доброволци, които приеха предизвикателството да популяризират целите на проект „Приеми предизвикателството – стани предприемач“, както и на Национална програма за младежта на Министерство на младежта и спорта, благодарение на която всички дейности бяха предоставени безплатно на включилите се младежите по проекта!

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Back To Top