РЕНОВИРАНЕТО НА ДВЕ ПЛОЩАДКИ В ГР. ВЕЛИКИ ПРЕСЛАВ И С.ТРОЙЦА, ОБЩИНА В.ПРЕСЛАВ Е ПОЧТИ ЗАВЪРШЕНО

 24 септември  247

РЕНОВИРАНЕТО НА ДВЕ ПЛОЩАДКИ В ГР. ВЕЛИКИ ПРЕСЛАВ И С.ТРОЙЦА, ОБЩИНА В.ПРЕСЛАВ Е ПОЧТИ ЗАВЪРШЕНО

По инициатива и заедно с приятели и съседи в района на В.Преслав вече се виждат резултати от работата по проект „Мръдни си пръста”. Инициативата кани местни хора да обсъдят заедно: кое е важно за тях и кое може да се направи с общи усилия на самите хора. Последните 2 седмици се събраха екипи, привлякоха се и специалисти (дърводелци, строители), за да се ремонтират пространства, които се ползват от хората.

Първата площадката се намира в близост до градския пазар (зад строежа, който така и не стана банка). Работата включва: ремонт на беседката и пейките, лакиране и боядисване на детските съоръжения.

Втория обект е в с.Тройца, общ.В.Преслав – площадка на центъра на селото. Ремонтните дейности включват: ремонт на покрива на беседката, ремонт и боядисване на оградата, пейките и люлките.

Програмата ни „Мръдни си пръста“ се реализира в партньорство и с подкрепата на Община Велики Преслав, Министерство на младежта и спорта по Национална програма за младежта 2016-2020.

 

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА СЪВЕТЪТ НА ЕВРОПА С ПОДКРЕПАТА НА ЕС ОБЯВЯВА 26 СЕПТЕМВРИ ЗА ЕВРОПЕЙСКИ ДЕН НА ЕЗИЦИТЕ С ЦЕЛ НАСЪРЧАВАНЕ НА ИЗУЧАВАНЕТО НА ЧУЖДИ ЕЗИЦИ В ЕВРОПА?

Видео

Вижте още
Back To Top